Kokoska je pekná. Ja som moju crossbody dala do opravy, odtrhol sa mi popruh. Tak ak to pokašlú, táto by bola vhodná náhrada.
martek01 to sa mi páči ;)
pecka je docela prostorná, i když malá (a navíc byla ve 40% slevě).
Kokoska čo viac si môžeš /môžem priať :) počkám do utorka a uvidím
Dítě chtělo k narozeninam "nožík Opinel". Tak jsem si jeden koupila i já. A preventivně litacku, než to stihnou zdražit.

martek01 Nejakej, ja nevim, kdy bude dalsi![]()
Kokoska ta je moc pěkná
Magráta Dik, snad vydrzi moje zachazeni
razorblade a nemůžem se srazit jen my dvě? já moc nemám ráda lidi ![]()
Kokoska krasna kabelka
Sandale na vysokom podpatku a navyse so zvieracim vzorom
kamze ja to budem nosit? ![]()

continuity Jé, opinel jsem dostala k narozeninám červenej, na houby
martek01 Aha, jezis, to jsem nevedela!
No damozrejme je muzeme, pujdeme spolu do cosu![]()
Kokoska kabelka moc hezká!
continuity Ten je pěknej. U nás byla jeden čas opinelů dost velká spotřeba. Teď mají každá jeden normální a jeden mini. Nepotřebuju já taky jeden?
Kokoska ja mam z teto rady penezenku a docela rychle se mi odrela ta spona
Sweet Potato no jeste ani nedorazil a uz to vypadá, že mi jej zabaví muž. On je totiž kozoroh
ma drahych nožů asi pět.
Tak jsem si našla tento ![]()

Candance uvidím, já ji zas nebudu nosit denně, kabelky střídám. Že se ten lak trochu odře, to asi jo, s tím se musí počítat.
On to není přímo lak, spíš leštěná umělá hmota?
continuity ten je krasnej!
continuity ten je krasnej!
continuity nuz peknej, ale jak jako zdrazit litacku? Tak chteji dostat lid do mhd, jo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.