Lamicka ze pry diky covidu maji ztraty. Je hezka drzost chtit to doplatit po cestujicich.
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska aha, souhlas. plus mi to prijde kontraproduktivni. Uz ted je metro poloprazdne, tramvaje taky ve spicce nejsou preplnene, lidi jezdi auty (alespon dost nasich znamych), plno jich ma HO, ted jeste zdrazi rocni kupon. To asi neni uplne zpusob, jak dostat lidi do mhd, ale nevim, snad to maji oprene o nejaka data.
Kokoska Tak ale roční kupon v praze je fakt levnej, dost mě překvapilo, když ho onehdá slevňovali. Kdyby aspoň z toho zvedli plat těm řidičům, tak ať klidně zdraží.
Lamicka Imho ti lidé ale nejezdí auty, že je kupon drahý, ale z pohodlnosti, ze strachu, špatná dosažitelnost, někdo prostě radši autem.. a levnější kupon je do mhd nenažene..
Kokoska no ten městský budget, ze kterého se to dotuje prostě výpadky příjmu má a výpadky v tržbách jsou taky.
A Praha si nemůže peníze jednoduše natisknout jako stát.
Jinak brněnská předplacenka je dražší než pražská. Bratislavská téměř dvojnásobně. Takže já to jako nějakou extra drzost nevnímám. Tu litacku jsem si koupila předem, protože ted MHD prakticky nepoužívám, už tato cena je tak na hraně, jestli nejezdit na jednorázové jízdenky a toto je pro me jednodušší.
Ounz přesně tak, rozhodování MHD nebo auto neprobíhá nad cenou ( kdyby to tak bylo, tak určitě vítězí MHD). Ale nad kvalitou. A za mě je lepší o něco dražší MHD s rozumnou kvalitou a intervaly než levná a nepoužitelná.
Lamicka když se nezdrazí, tak logické vyústění bude ty spoje, které vozí vzduch prostě zrušit. A to vyžene z MHD další lidi.
continuity Ten nůž je krásnej! Nemáš nějaký odkaz?
A kolik teda stojí roční kupon na MHD v Praze?
Garfie 3750, chtějí ho zdražit na 5500. počítám, že ve výsledku to bude někde napůl
Ounz continuity nenazene, ale myslim, ze vyzene takove ty, kteri mhd doted jezdili kvuli cene. Jednoho takoveho mam doma. Jako me ta soucasna cena taky prijde nizka, ale je otazka, zda se sluzby zlepsi. Spis bych rekla, ze ne.
continuity Asi musím odolat, nastartovala bych tím doma další opinelové šílenství. (Kdysi dávno jsme začínali jedním s kulatou špičkou)
Lamicka no, mě zas zdražení nevyžene, a určitě nebudu jediná. Kvalitu cestování za nijak špatnou nepovažuju (lidi trpící malhygienou, co páchnou, podle mě cena kuponu neovlivní, budou tam furt)
moora ale on už jeden rok stál přes 4 tisíce, myslím, oni ho pak (nesmyslně) zlevnili..
Kabelka je moc pěkná a fakt to chce ten širokej šrák, s tenkým by to nebylo ono.
A já jak závidím nellielovett ty košile, jsem si hned objednala ...
Ounz Jo, to byla nesmyslná huráakce Krnáčové. Jenže to už si nikdo moc nepamatuje a argument "zdražíme, protože jsme prodělali na Covivu" je pitomý.
Ounz mne taky ne, jsem na jezdeni autem po Praze moc pohodlna
pro me je mhd nejrychlejsi a mam to i rada.
Opinelove šílenství je ještě v pohodě. Jsou jiné nožířské pasti ![]()
Za barákem máme kulinu a ta vozí deejo.
moora Zdražení o téměř dva tisíce je teda pálka, ale jinak to asi není tak hrozné, na Prahu.
continuity Tak pokud jsi blázen do nožů, odvolávám, Japonsko pro tebe nebude správná země na dovolenou!
Nechala bys tam majlant....
Garfie já ani tak ne, ale chlap. ![]()
Většinu mi pořídil on, já to pak ruzne ztrácím a on hledá. ![]()
Ale nejakej japonskej bych si líbit nechala. Hlavně, na rozdíl od kabelek, potřebuje nůž jenom málo místa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.