Cos mi ted furt v reklame na fb nabizel ty zavinovaci hedvabny saty, co si koupila Pavlena , jen v tyrkysovy barve... no tak jsem si je teda milostive koupila. Pavlena : mas je ve svy standardni velikosti nebo jsi kupovala mensi/vetsi? Trochu se bojim, aby mi byly pres prsa...
Co jste si dnes koupili/y?
Co jsem nekoupila: prsenku.
Když skončila doba karantény a homeofficů, tak jsem zas chtěla nějakou do práce navlíknout, ale ouha, žádnou jsem nedopnula. Nikoliv kvůli nárůstu vnad, ale kvůli tomu břichu, co se roztáhlo až pod prsa a zvětšilo mi teda obvod.
Spoustu let jsem nosila háemkový 70B. Takže jsem usoudila, že musím mít tedy 75 nebo 80B. Tu 75 neměli a 80B bych si musela dovycpat ponožkama. Tekže jsem tedy vyzkoušela 80A, to bylo na obvod ok, ale zase místo prsou jsem měla dvě malý placky. Takže budu asi tu jedinou vytahanou, co na sebe narvu, nosit do roztrhání a nebo musím zhubnout. Blbý je, že je černá, nic bílýho teď nemůžu nosit.
Chodila bych teda klidně bez, ale to blbý břicho by pak ještě víc vyčnívalo ![]()
razorblade Prosím, nechceš na ně dát odkaz? Pro tyrkysovou mám slabost... asi jsem slepá, ale já je na jejich stránkách nevidím...
A co jsem si koupila:
plísňákový mrkváče nahoře do gumy, ty úplně nejstrašlivější, co mám možná ještě ve sklepě z devadesátek schovaný. Ale mně se to nějakým zvráceným způsobem na mě líbilo

Jennyfor Dělají se takové prodlužovací nástavce, kterými se dá obvod podprsenky postupně zvětšovat a zmenšovat, jak se člověk mění. Stojí par korun, mívají je obchody s prádlem a galanterie.
katkas Díky, to asi zkusím, košíčky mi vyhovujou, jen teda mám teď sádelnatý asi i záda.
Jennyfor zrovna jsem to viděla dneska v Lindexu
tina Tam jsem byla taky, ale tohle jsem nehledala, jen ty podprdy. Kouknu znovu. Díky.
fija myslím, že razor myslí tyto: https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/dresses/product.mulberry-silk-wrap-dress-turquoise.0884089003.html
razorblade mam 34, normalne jsem 34-36. S prsama neporadim, ty tak nejak smestnam kamkoliv, neb je moc nemam. Hehe.
Nicm, saty jsou zavinuty, tak by se mely snad trochu prizpusobit..
a dej pak foto..!
tina Jezis ale ta produktovka tech tyrkysovych je jeste horsi, nez tech cernych...!
Jako fakt jsou to normalne ladny zavinuty saty, neni to zupan ani nocni kosile...
Jo a taky jsem si na dovolene koupila stribrne nausnice s jantarem. Chtela jsem i nejaky sperk na krk a nadchly me broze ve tvaru motylu, u tech jsem se ale udrzela, protoze bych je nemela na cem nosit...

razorblade Pavlena Ty saty jsou moc hezky! Ukazte pak obleceny!
Jennyfor Super dziny! Jsem zvedava jak vypadaji, das je Pak? Maxi hippie saty bozi. Moc ti to slusi.
Zbyvaly mi doma uz jen dve neprecteny knihy, tak jsem doplnila. Cetl nekdo toho Tordayho? Klidne do knizniho vlakna prosim.
razorblade takze jses nekde v polsku? Taky je tam odsud mam,jantarova ulicka v Gdansku
stes Uz jsem se vratila
a jo, jsou z Mariacke ulice v Gdansku, tam snad nepodvadej a prodavaj ten jantar pravej![]()
razorblade takze jses nekde v polsku? Taky je tam odsud mam,jantarova ulicka v Gdansku
strávila bych tam celý den, Vyfotili jsme tam úžasného psa, mj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.