tina razorblade díky, tak jsem si je taky objednala, i když myslím, že tenhle odstín tyrkysové pro mne bude asi moc svetlý, sedí mi většinou sytější... Ale zase za tu cenu aspoň za vyzkoušení stojí...
Co jste si dnes koupili/y?
fija Držím palce, aby ti slušely :-).
fija Ja jsem si je koupila pod vlivem sveho opaleni![]()
999 a jak dopadly ty ruzove, co jsi objednavala?
tina Překvapivě mi jsou :-). Zkusím se zítra vyfotit.
Moc pěkné. Oboje. Mám pro jantar slabost.
Moc pěkné. Oboje. Mám pro jantar slabost.
tina Tak jsem se ti vyfotila :-),

999saty pekne. Zajimaji me ty boty - ja si dnes zkousela podobne typy a bylo mi receno, ze mi ten pasek vepredu nesedi. Podle me mi byl jako tobe. Nereze te to?
Candance Hele vůbec, mám několikery a vyhovuje mi to. Jsou ale z dobré kůže a na klínu. Pokud má tenhle typ bot podpatek, jsou to spíš party boty.
999 krásný, moc děkuju
Mám pocit, že tyhle by se líbily i u nás doma.
tina U nás doma se taky líbí :-).
No, neni to styl na jakej jsem u tebe zvyklá, ale neni to vůbec špatný ![]()
999 musím se přiznat, že to je snad první věc, co se mi na tobě nelíbí. A nemyslím, že je to tebou ;)
Zjistila jsem, že k pruhovaný modrobílý arket košili modrý kalhoty nejsou úplně to pravý, chtělo by to bílý... tak jsem zakoupila na reserved bílý plátěný chinos (se slevou za neuvěřitelnejch 207!) a pak, povzbuzena, jsem se vrhla na hledání volný bílý košile. Cosáci mě moc neuspokojili, zato weekday jo. K tomu, při vidině poštovnýho zadarmo, jsem přihodila eště klobouček. No, teď budu napnutá, jak to všechno dopadne.
Pinot Noir Je to spíš nezvyk :-). Ale fakt se to blbě fotí, já když se vidím na té fotce, mám pocit, že vážím o 10 kg víc. Pak si ale řeknu, že je to velikost 32, tak snad dobrý. Naživo se líbí.
999 ty šaty jsou na tebe vymyšlený. Super! ![]()
A i skvělé boty. Vysoké klíny jsem vždycky milovala. ![]()
brrr Hele, zkus si to vyfotit :-). Šaty na jedno rameno, chci ukázat vršek a máš v ruce mobil :-€.
Dadoo Děkuju :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.