whiskas Jj klasicke mikado je vzdycky dobry napad.
999 diky!
a velmi pekne vypada tato. Byt jsem na kabelky "typu neverfull" uz celkem alergicka, tak tato vypada v ruce/na rameni moc pekne a je diky tem snurkam i variabilni. Nedavno jsem ji i na nekom zahlidla na ulici a byla velice chic. No ale nic, v tydnu nova bottega veneta, ted belt bag, tak az priste!
Pokud by na ni přeci jen v budoucnu došlo :-), tak
na každodenní nošení je skvělá, lehká/těžká tak akorát, přesto, že je měkká drží hezký tvar, ikdyž není úplně nacpaná, pohodlně se do ní vejde A4. Zatím nosím 2 roky a vůbec se zvenku nešpiní ( mám světlou šedomodrou ). Jen je myslím dobré, rozmyslet se, jeslti ji budu nosit takhle jak je na fotce nebo i zmenšenou/staženou, tudíž bude třeba ty pásky zauzlovat. Já ji nosím takto jak je na fotce ale se zauzlovanými pásky, které se v místě uzlu vytvarovaly a už by to nebylo na pohled hezké, pokud bych je rozvázala.
Mini Je moc hezká. Nevyfotila bys prosím tu zauzlovanou?
Mini Dekuji za uzitecne info. Uvidim, zda na ni dojde, rekneme, ze ji "vedu v patrnosti" :)
snad je to dobře viditelné, co jsem se snažila popsat :)
Mini Je to vidět perfektně, moc děkuju. A má skvělou barvu.
Mini teda ta je prekrasna![]()
Mini Je to vidět perfektně, moc děkuju. A má skvělou barvu.
Ve skutečnosti je ještě mnohem světlejší.
711990 Díky, mám ji opravdu moc ráda.
jinx bottega je nadherna. docel jsem se inspirovala :). at ti hezky slouzi a dela radost
Mini krasna barva
Proč ne Eva Dekuji:))
me puvodne zaujala na webu tato, ale ve skutecnosti me trosku zklamala, nebylo to ono.

jinx za mě jsi se rozhodla dobře. Vybrala jsi lepší
jinx ta ale vypada skvele. Skoda, pokud to neplati ve skutecnosti
Candance jako to je dost subjektivni, nekdo by mohl rict, ze je to skvela a krasna kabelka. Taky by na nekom jinem mohla jinak/lepe vypadat. Za me to bylo takove to hmmm dobry, ale to je na kabelku tehle ceny malo.
Proč ne Eva taky myslim, kdyz jsem je porovnala, mela jsem jasno.
999 saty ti moc slusi a jsi v nich jak lunt! Super I s botama!
0zero7 Díky :-).
...konečně mám černou crossbody! Calvin Klein, široký popruh, žádné velké logo, jen čistě černá. Jupíí!

Cervene saty , ale nekupila
a viem ze toho mrkaca niektore neznasate ![]()

Tak fotit sazozadu je nieco uaaaaa
Janulik03 a prečo si nekúpila? Pristanú Ti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.