Vedle ve vlákně se řeší GR, tak jsem si taky jedny objednala.![]()

Vedle ve vlákně se řeší GR, tak jsem si taky jedny objednala.![]()

Tak ty jsou.....
![]()
Přesně
.
Tak ty jsou.....
![]()
Přesně
.
Inspirována whiskas, která v jiném vlákně řešila černou sukni, jsem dnes vyrazila do Zary, jestli jim tam náhodou ještě nezůstala tato sukně v XS, ale v černé. A zůstala
Už jsem ji chtěla brát, ale pak jsem ji pořádně prohlídla a byly občas někde špatně udělané švy, že by se zip asi začal brzo párat a podobně, tak jsem ji tam nechala. Navíc jsem teda nevymyslela, jak bych k ní nosila svetr, nebo prostě další horní vrstvu kromě trička/topu. Ale mrzí mě to, protože jinak byla hodně zajímavá.
Je moc hezká. Marně ji hledám na stránkách Zary :-(.
Nalevo nahoře britská vlaječka, rozkliknout, v seznamu zemí zkus kliknout na "rest of the world", a už by se to s tebou měl ozačít domlouvat na tom, že chceš vidět ceny v místní měně, a pak je z téhle mezinárodní stránky doprava zdarma, jen kurz je nevýhodný.
Vďaka!!! Takto to funguje....tak a tri svetre sú na ceste...
tak ti dík, koupila jsem si svetr:-) stačilo zadat že objednávám z čr - ceny viditelné v Kč
nie je začo ![]()
Saty a jeste bych si nejradsi koupila i boty, co ma Nellie

ja dneska shopovala v H&M ve slevach. koupila jsem si stanoidni tenky svetr a "spolecensky" teplaky s podilem vlny, abych se mela zatim do ceho skryt :D

Kdo mi vykoupil ty boty, co ma Nellie? Nez jsem si stihla zkontrolovat rozmery, tak je 39 pryc. ![]()
Oni ji právě v eshopu už nemají, je vyprodaná. Já jsem si ji zkoušela po Vánocích, ale nevzala ji, nechtěla se mi v obchodě stát fronta a na eshopu pak už nebyla. Pak jsem ale podobnou viděla tady, tak jsem si řekla, že se do Zary zajdu podívat, jestli na mě nepočkala. Počkala, ale špatný kus. Zkuste kdyžtak prodejny Zary, tam by ji ještě mít mohli.
Kdyby mi neseděly, můžu se vám ozvat.
Díky :-). Ve které prodejně jste si ji zkoušela?
Ty "tepláky" vypadají fajn, opravdu hřejou? A svetrem je to skrývačka přímo dokonalá :-D.
Ja jsem se divala i na hnede a tam jsou jine rozmery. Ja mam dost tluste lytko, mne by teoreticky stacila i 38 ale casto vysoke boty nezapnu. A na tech cernych je docela velky obvod - 40 cm, obvykle je 38-39.
jsou z prijemn latky, ty vlny je tam opravdu jen zdibec, asi 5 procent :D vyzkousim je zitra nebo v patek, musim je jeste vyzehlit :)
takove lepsi teplaky by se mi libily jen tak na vybehnuti do obchodu, dejte urcite vedet dojmy :)
uffff, ja je mam na chozeni do prace :D ono kdyz pres ne clovek ma delsi vrsek, jsou to normalni kalhoty. jen nemaji poklopec :)
jinak mne dneska prisel gris clair od luense, koupila jsem ho z druhe ruky. a jsem opet nadsena. je to moje treti seržovka a asi nebude posledni. pomer cena-vykon je pro me u tyhle znacky idealni, nemluve o tom, ze si jejich slozky fakt dobre rozumi s moji kuzi. (jen teda ty komplimenty chybi, viz komplimentove vlakno:D)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.