jezis pardon, ja to nemyslela tak, ze jsou to teplaky "na litacku", jen ze ja jsem lina se oblekat a prave v obchode jsme potkala sveho styloveho bratra, ktery mel takove vlnene "teplaky", vypadal v tom vyborne a zavidela jsem mu je![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Šla jsem do PF vrátit Kabát a nějak se tam na mne přilepil zelený svetr s báječně plandavými rukávy (možná je to tenhle)a tyhle Šaty. Na levém rameni se zapínají na tři knoflíčky, nevím, jestli k nim nebudu potřebovat komornou.
to ja jsem to pochopila spravne:) dneska je teda vyzehlim a zitra se zkusim vyfotit, jestli nebude rano pod mrakem (to mi pak na fotce vsechno tmavy splyva v monolit:/)
Svetr se mi nelibi, ale saty jsou zajimave.
ty saty ber! vypadaj uzasne
Ten svetr bych si podle fotky taky nevybrala. V reálu je stromečkově zelený a přítulný. Děkuju všem za pochvalu šatů, jdu trénovat zapínání knoflíčků.
Ty šaty jsou hrozně zajímavý!!! Vyfoť se v nich potom, prosím. Takže kabát vzali bez problémů? To je super.
Nekoupila, ale dost jsem prodlívala u zkoušení. Normálně žlutou nenosím, ale tenhle se mi líbí dost..a asi mi i slušel..
Je moc pěkný.
Žejo..já ho chci..
Ty šaty sleduju asi měsíc. Kdybyste dala fotku a taky dojmy, byla bych moc ráda.
Šaty mají teda fakt nádhernou barvu!
To za tu komornou stojí :-)
Kupte si ho
, nebo budete litovat...ale fakt!
Nádherné šaty!
Budu, když já už mam modrej a béžovej.. (ale dvouřadý a tenhle je jednořadej
)
Tak první dojmy: asi se v nich budu pořád třást hrůzou, že knoflíčky výpovědí poslušnost a šaty ze mne spadnou.![]()
A musím něco udělat s pažemi![]()
Až teď jsem klikla na odkaz, ty šaty jsou moc pěkný!
Dvoje boty, oranzovy jsem si zkousela v obchode v cerne a jsou super, nemeli barvu. Cerny mam jedny do fitka novy, tak jsem chtela neco zivejsiho.
Cerny jsem nevidela nazivo, uvidime co prijde, kdyztak vratim.

Saty jsou super!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.