WOW! Bozi
Co jste si dnes koupili/y?
Díky, tak to mám z ruky :-).
![]()
Děkuji. Ta laskavá asistentka byl dar z nebes
. Pro někoho banalita (prostě nákup), ale já mám po dlouhé době opravdu z nákupu radost a ne vztek.
Tak to zas nééé, ale díky. ![]()
Pokud je to ta, ktera vam pomoc nabizela primo tady, tak to je opravdu mile. Jsem rada, ze jste si nakupovani uzila, tak to ma byt. S takovou postavou by byla skoda se nakupy stresovat.
![]()
.
Saty vam slusi!
Už se těším!![]()
Šiši, co já to tu slibuju
já autistický asociál ![]()
Klíííd, zatím jste vyhrožovala jen červenými botami k žlutýmu kabátu, nic závaznějšího tu nepadlo!![]()
No ještě aby
![]()
Mám radost s vámi, jste úplně proměněná, gratuluji k pěknému nákupu, sluší vám to:-)
Děkuji :-). K mé radosti jste přispěla i Vy, tipem na boty.
Zmámená recenzí od euridike jsem si koupila Kim Kardashian. Mám ráda "staré klasické" vůně (i když nejsou staré a klasické, ale líbí se mi ten dojem). A euridike mě nalákala na tuto, četla jsem a úplně jsem tu scénu viděla a cítila.
Škoda, flakón je bohužel levný a otravný - víčko nedrží dobře a špatně se sundavá - ale vůně je příjemná a na mě voní hezky.
Ale to pročítání parfémových vlákem, to je pro mě objev nového vesmíru. :-) Vzbudilo to ve mě nutkavou potřebu ochutnat cca 80 nových vůní, nevím, co si počnu. ![]()
Vas nakup je skvely! ![]()
Děkuji. Ale ještě potřebuji ty polobotky Solo Femme a tak si dovolím opětovný dotaz. Opravdu nejsou tuhé? Já dnes byla docela rozčarována z těch bot Gino Rossi. Buď mám divnou dohu, nebo to bylo typem boty.
Oboje vypadají zajímavě. Ty černé mi připomínají model od Vagabond.
Sweet Potato Šaty se mi moc líbí a tobě perfektně sednou!
whiskas Výborný nákup! Fakt ti to skvěle sedí.
Ttedy... tak mě napadlo, když na tu fotku koukám.. nepřemýšlelas o zkrácení vlasů..? Máš podlouhlý oválný obličej a já si myslím, že by ti to zkrácení udělalo dobře. Dlouhé vlasy obličej prodlouží. Určitě nemyslím ostříhat nakrátko, ale střihla bych to cca mezi bradou a rameny. Myslím, že by ti to muselo dost slušet. (omlouvám se za nevyžádanou radu, ale já si tě představila s kratšími a dost se mi ta představa líbí :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.