999 nie? To si ma nastvala
idem do vinarne to zapit
999 nie? To si ma nastvala
idem do vinarne to zapit
Janulik03 Uzij si to :-).
LadyMary Vypadá skvěle
.
jinx Chtěla jsem chválit šaty a tenisky, ale pardon, Suzettka vede
. Mimochodem, jak sedí ty tenisky? Někde jsem četla, že jsou větší, oproti běžnému číslování.
999 Jseš si jistá (s tou černou u obličeje)? Černá + tvoje super červená rtěnka a vždy mi přišlo, že ti tato kombinace moc sluší.
999 pod so mnou
whiskas Jo, sluší mi, ale nesmí to být rolák.
999 O.k., vše jasné :-).
Janulik03 Hned by s tebou šla, ale do opravdový, žádný on-line :-). Ale myslím, že jsme pro vás teď nežádoucí :-(.
999 hele to prejde a potom bude hej
urcite si spolu nieco dame to by v tom bol cert aby to nevyslo
Janulik03 Určitě to vyjde
.
Dnes Jelena :-D. Klasický prášek neměli. Na vlnu se asi nehodí, co?

whiskas zrovna dneska jsem je očichávala, když se o nich psalo, a nevoní mi.
Mně tedy voní. Takovou čistotou.
Mirka Mně kupodivu docela ano. Zvláště např. v porovnání se Škrobenkou s levandulí, ta neprošla a byla odejita
.
whiskas to je dobře
, škrobenku nevím, na co bych použila.
jinx prosim te , mas ty saty ve sve obvykle velikosti nebo je lepe vzit mensi ?
Dekuji!
999 ja jsem bezbolestne vratila postou tak, ze jsem postovne zaplatila a do Cos poslala mailem okopirovany podaci listek s tim, ze v mem bydlisti ta bezplatna sluzba neni a nemuzu kvuli tomu jet 15 km pres celou Prahu. Tak mi postovne nahradili. Ale uz je to dlouho, ja tam naslepo fakt kupovat nemuzu.
Antje Prodavacka mi radila, ze je lepe vzit mensi, ale zkusila jsem oboje a nakonec jsem se rozhodla pro svou beznou velikost. Rozdil byl asi minimalni, i ty mensi byky ok, ale pocitove jsem se, hlavne pri chuzi, ve sve bezne velikosti citila malinko lepe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.