999 díky, uvidím jak sednou, vůbec nemám představu jak to bude vypadat. ![]()
Tulipe po těch COS taky pokukuju
Kora Já myslela, že už je máš doma :-).
Kora pěkný nákup
Kora moc hezký nákup! Džíny by mě taky zajímaly.-)
nellielovett dík, o džínách poreferuju
Nekoupila, ale líbí se mi a popisují ji jako "butter soft"
. Takže máslová jako ty šátky, co se tady řešily:)
eeny-meeny přesně - to "butter soft" mi asociovalo stejnou debatu jako tobě ![]()
nový voči![]()
Vilemina moc pěkný oči, ty se ti povedly :-)
eeny-meeny tak na tuhle kabelku taky koukam a chtěla bych ji...jen jsem si říkala,jak bude vypadat naplněná...ta barva je super,viď?
...a nevím,co si mám na omak predstavit jako "butter soft![]()
Objednala jsem si kabát, tak doufám, že mi bude sedět, protože je přesně takový, jaký jsem chtěla.

LadyMary ten je krásný. Já sháním podobný a zatím má každý nějaké mouchy..
LadyMary úžasný
LadyMary Diky za tip, ten vypada dobre. Taky letos koukam po novem cernem kabate.
LadyMary tak pak napiš, jakej je anebo dej rovnou ještě líp foto

extra měkká podrážka (vibram), velmi pohodné
Mini Moc pekny!
eeny-meeny tak na tuhle kabelku taky koukam a chtěla bych ji...jen jsem si říkala,jak bude vypadat naplněná...ta barva je super,viď?
...a nevím,co si mám na omak predstavit jako "butter soft
Jo, ta barva je super. Líbí se mi, že je jen do ruky, taková nákupní taška to je. Ale tu 'máslovost' si nějak představit nedovedu
. Už se to tady jednou řešilo a je to hrozný slovo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.