Garfie Nase tridni hvezda nosila zas kvetovane body, na krku obri srdce a to, cemu se dnes rika "mom jeans" a na to takovou dlouho hackovanou vestu, co fakt vypadala jak rybarska sit. A fyzikar se ji vzdycky ptal, jestli dneska uz neco chytla.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Luna plesnivé akože mom jeans som mala I ja, k tomu som nosila rada tričko Leví kráľ a na to nejaký oversize sveter po sestre. Dnes by som bola prudko in, ale vtedy nič moc. Triedna hviezda nosila skinny a k tomu nejaké značkové tričko alebo sveter a adidasy.
Luna omg hackovany vesty! Nejlepe dlouhy a na bilou kosili k sametovejm zvonacum z obchodu pro socialne slabsi (zaboha si nemuzu vzpomenout jak se to jmenovalo, ale ohakla jsem se tam komplet, vcetne chlupate ruske cepice na zimu) Jeste si pamatuju model obarveny ruzovy dziny na rudo s cernou batikou, tricko cerveny stejnou barvou a babicku jsem donutila uplist mi tenkej svetr s dlouhym rukavem co koncil pod prsama, jsem se hrozne naparovala, kdyz mi to nejaci kluci chvalili v rokaci. A batikovany saty (zelena, zluta, cerna) vlastni vyroba, samo na cernej rolak s kanadama s kovovou spickou a zeleno modry vlasy ![]()
Já bych vás všechny v těch modelech z mládí chtěla potkat! U nás na gymplu v půlce sedmdesátek byly pobuřující i normální neodřené a neděravé džíny, snad že symbol imperialismu? Hrozná doba a hrozný maloměsto.
Až na koleji jsem nosila košili po dědovi, dneska by to byla super oversize věc, a na brigády vojenskou kamizolu po nějakým strýci, holky mi ji záviděly a půjčovaly si ji, aby byly v hospodě za kočky :D
Zarinya Prosím tě,jak moc jsou ty Zara boty těžký?
Garfie Nase tridni hvezda nosila zas kvetovane body, na krku obri srdce a to, cemu se dnes rika "mom jeans" a na to takovou dlouho hackovanou vestu, co fakt vypadala jak rybarska sit. A fyzikar se ji vzdycky ptal, jestli dneska uz neco chytla.
Asi jsem byla vaše třídní hvězda ![]()
Háčkovanou vestu mi všichni záviděli, jenom dvouletý synovec vždycky řekl: plosimtě, co to máš za VĚSTU?! ![]()
viktorka_od splavu No to asi ne, hele! Ale ono se móda pořád vrací :)
Sweet Potato Tak teda před cca 40 lety to bylo nedostatkový zboží, já na ně stála frontu! Kdo neměl důchodky, byl mrtvej. Nosily se frajersky rozepnutý, a k tomu co nejdelší doma pletená šála.
rozarka nezdaji se mi moc tezky.Jedna ma 533gr ![]()
Jennyfor Tak já pamatuju spíš už jen dozvuky. Šály taky - ideálně pruhované. V létě se tato množina mládeže přezula do kristusek.
Boží diskuse
Hlásím se k elasťákům, body a háčkované vestě.
Kokoska u nas na gymplu v pulce osmdesatek byly dziny ABSOLUTNE nepripustny! Desne jsme zavideli prumyslovakum.
Nemaje v prizni doktora, na gymplu jsem nosila svoji cervenou kozenou aktovku z prvni tridy. Duchodky a cervena kostkovana flanelka taky byly.
Zarinya Dik, musím to porovnat s tím, co mám doma ![]()
Tady ta debata mne donutila prohlížet starý fotky. Místo abych dělala to, co musím stihnout do půlnoci. Ale našla jsem fotku z gymplu, 2. Ročník, takže nám bylo tak 16, je to teda 45 let starý a ty hadry nejsou tak strašný, i by se to dalo nosit teď: (GDPR snad neporuším, nikdo už si nejsme podobnej)

Emerald to je super! Mela jsem stejnou kosili.
akorat fotky mam u nasich, budu je muset konecne probrat.
Jennyfor A kterápak jsi?
Sweet Potato
Jedna z těch, co nemaj prsa
ale koukám, jak jsme byli progresívní, rok 1975 a tričko adidas, džíny, u chlapců dlouhý vlas a dokonce americký student George, kterého tu kapitalističtí rodiče zapomněli.
Tak on ten můj gympl byl taková dost známá enkláva různých vyvrhelů, nad kterými držel ochranou ruku zástupce ředitele. Jinde by nás nevzali.
A teď koukám, kolik je na tý fotce doktorů, právníků, jeden matematik
a syn známého spisovatele, dnes již primář na Karláku...
Lamicka Nojo, kostkovana kosile, v hrniccich tusim hopsinka, kvalita fotky odpovida tomu, co uz jsme vypili. Zlata devadesata!
Já jsem si dnes v HM koupila kabát a jestli mi ho nepochválíte, tak vám sem za trest dám taky nějakou gympláckou fotku! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.