barbucha Tak to já si je pošila korálkama, nechtěla jsem mít stejný jako ostatní :-).
Co jste si dnes koupili/y?
A vypadaj ("střihem") úplně jak kdysi důchodky, ach moje mládí
Ta přesně tohle byla i moje první myšlenka![]()
jj uplne stejna bota.Myslim,ze si ty duchodky idealizujete.![]()

Zarinya Jsou krasne , ale s tim zipem vpredu jsem je nenasla.
Muzova maminka si koupila krasne snerovaci Geoxy, tatinek zajasal ze pry Kanady 56 ![]()
Zarinya no este takhle vedle sebe uplne stejna bota! Za me teda neee:D
Zarinya prece uplne stejny![]()
Krásný jsou. A prosím, máš svoji běžnou velikost?
dorka nohu mam mezi 36- 37 a boty jsem vzala 37.Rekla bych,ze jsou spis vetsi,ale 36 uz nebyla a mam v nich vlozky.
Zarinya důchodky jsem byla nucena kdysi nosit taky. Než se tu objevila jejich fotka, přemýšlela jsem jestli jde fakt o ně nebo mi pamět slouží hůř než myslím
vypadají krásně
Zarinya díky
Kammila mne ta "moda"duchodek minula a z donuceni to muselo byt neprijemne.![]()
Zarinya no dle rodičů to byly pro puberťačku velmi vhodné boty
ale tam jsou možná kořeny toho, že můj botník má tolik párů bot, co ostatní členové dohromady
každý má něco, že...
Zarinya dcera ma uz delsi dobu martens sinclair a ty ji teda hodne zavidim:-) nadchly me jeste kdyz se tu nad "duchodkama" hromadne zvracelo;-) navic jsou uzasne pohodlny z mekoucke kuze.
Kammila Fakt jsi je nosit musela? Kolem mne je nosili ti nejzavilejší inťoušové. Dnešními slovy "fashion statement"
Sweet Potato jj já tomu říkám "musela", protože se mi fakt nelíbily a jak jsem psala, moji rodiče to měli naopak. Mluvím o době řekněme přes 35 let zpátky a u nás třeba na gymplu to byla fakt skoro potupa v něčem takovém přijít
Zarinya Super topánky. ![]()
Neviem teda s akými duchodkami to tu zrovnavajú, nezdá sa mi, že by tu všetci nosili babkine papuče. :D
Kammila jo,to uplne chapu.U nas doma zas byl problem derave dziny a taky to pricitam tomu,ze se mi libi i ted skoro v padesati.![]()
Kammila Tak to je opravdu zajímavé, u nás na gymplu to před zhruba stejnou dobou bylo pro některé fakt must have. Netvrdím, že pro všechny. Rozlišovací znak určité subkultury.
(Já bych je byla taky nosit nechtěla)
paktofonika dik.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.