euridike ty žlutý šaty jsou krásný! Koukala jsem po nich celý léto.-)
Taky mi přijdou moc hezký & řekla bych, že Tobě by fakt slušely...
euridike ty žlutý šaty jsou krásný! Koukala jsem po nich celý léto.-)
Taky mi přijdou moc hezký & řekla bych, že Tobě by fakt slušely...
euridike díky.. Asi jo, ale většinou v takových šatech vypadám jak panenka (velká panenka:D
whiskas mohl, sjížděla jsem ty obrázky dolů a furt jsem čekala, kdy už si ho konečně ta modelka obleče ![]()
koupila jsem si rádiovku, jak tomu říkala babička Blejskla jsem se s IG filtrem, ale líbí se mi to, tak odhalím identitu
Dám si ho pod stromeček, jestli to teda vydržím

martek01 Jsem se lekla, že na mě kouká moje teta před X lety
Ale sluší ti.
Mulen
a nic, co?
ten v odkaze nahore je jina barva. Tady uz ho nemaji ani na strankach. Vcera jsem ho mela na litacku vratit neco v obchode a super! Mela jsem jen tricko, ma 75% vlny, ale tady je celkem teplo ted teda. Hlavne mi sedi rukavy (delka) a v ramenou a je delsi nez muj sedej, coz jsem presne chtela.
Mulen No jo, stejnej střih, matroš, jen zero má jinou barvu a hlavně oblečenou modelku
.
Mulen hodim do outfitu, jak bude chvilka :) mela jsem ukolem vyfotit mamince hi
0zero7 Jsem zvědavá, vypadá dobře
. Škoda, že je vyprodanej.
Ty jsi vysloveně rádiovkový/baretový typ. Dobrá koupě![]()
whiskas No tak jak jsem byla spokojená s furlou, tak vracím tu coccinelle. Ta je právě tak pevná a propracovaná, že je těžká. A to já nechci.
ionicera Fakt? Myslíš tu semišovou? Na fotce se mi tedy líbila, ale "neosahala" jsem ji.
whiskas GE6 Mila Suede E1 GE6 11 01 01 Noir 001 - ano ta černá semiška
martek01
Fakt Ti sluší... /Taky ráda nosím rádiovky.../
martek01 radiovka ti sluší, ja bych ji narazila vic na stranu.A jsi moc hezká.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.