Zarinya Děkuju
! A není to tedy taková ta tuhá/trčící "džínovina" (na některých fotkách tak vypadá). Ale jak jsi ji kupovala, moc se mi líbila.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas ty saty ber taky urcite mensi, ja si objednala svoji klasickou cosackou velikost a byly mi obri
tina Mám v košíku XS. Prosím, jdou zavázat dopředu. Já ty zadní úvazy moc nemusím.
marieu ten se mi libi moc
Prozradis zdroj? Dekuju.
whiskas uz si to moc nepamatuju, ale spis myslim, ze jo
whiskas Jdou uvázat i vepředu.
Po těch letech a desítkách objednávek žádnej účet nemám
Vono si mě to stejně pamatuje - adresa včetně mailu se mi přednastavuje sama, a víc nepotřebuju... i avíza na slevy mi choděj ![]()
barbucha takto to mám i ja, jediná výhoda účtu je, že tam máš históriu objednávok, ak by si si chcela pripomenúť, koľko si minula ![]()
whiskas ja som skúšala XS a boli mi dosť veľké. Tak len aby si mala predstavu.
barbucha takto to mám i ja, jediná výhoda účtu je, že tam máš históriu objednávok, ak by si si chcela pripomenúť, koľko si minula
To rozhodně nepotřebuju ![]()
whiskas Koukni na tu fotku, omotáš ho s rezervou 3x dokola
tina 999 Děkuju moc :-). Jdu je obednat + tu sukni - na tu jsem obzvlášť zvědavá. A ještě mi padl do oka tento rolák (první vrstva :-D). Chtěla jsem počkat na osobní nákup, ale kdo ví, kdy otevřou. Ten je tedy ale asi fakt mrňavej - je to taková ta tenká vlna, podle fotky. Škoda, že hráškový he vyprodaný.

paktofonika Nevadí, myslím, že tyto šaty budou i případně volnější v pohodě. Ale děkuju.
Sweet Potato
Vybavuji si v nich tebe a mám za to, že vypadají dobře.
barbucha Ta parka je skělá, ale zavrhla jsem ji, neb tuším, že je dost oversize. A ten kabát
.
whiskas je trochu trcava,rozhodne nesplyva zkratka dtzi tvar.
Garfie já bych si ji do bytu nedala, ale je to úplně vkus mojí mámy.
barbucha Teda pěkně sis nakoupila, to by byla škoda nosit do řemenů :-).
Oversized potřebuju
Vzala jsem M, tak uvidíme, klínový řemeny mam kousek, poštovný se neplatilo... takže vůbec vo nic nejde.
Příští rok všechno beztak krachne, tak budu mít aspoň vystaráno na důchod - nebudu chodit sypat holubům ve starejch hadrech ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.