Dneska jsem pomyslela na vánoce.

Dneska jsem pomyslela na vánoce.

continuity svíčky musí být, to jinak nejde. Bývalá kolegyně z práce: "podzim. zas budu mít doma svíček na katafalku"..
Mne ted prišla objednana latka, naplet, pruzenka, strihaci podlozka a rádlo. Jakoze usiju diteti teplaky. Nevim jak vypada jehla, doma mam jen hotelove siticko, obe ruce leve a nula zkusenosti
. Ale vyzva prijata, zitra uvidim poprve v zivote sici stroj (ten jsem si teda zatim nekoupila).
Gatita juuu drzim palce!
Gatita Juu, no ja mrkam, ze se od hoteloveho siticka takhle poustis dal. I jsem teda obdivovala, ze mas zabalene darky, pripadam si hrozne neschopne.
Karja to je priklad toho, jak virtualni realita zkresluje skutecnost... Darky sice zabalene mam, ale to jen proto, ze cele dny cucim do mobilu a nakupuju, misto abych se starala o deti a domacnost;) A to siti, to teda nevim, co me napadlo. Budou to jedny teplacky presne za litr (a to nepocitam praci) a jeste zprasene, pac ja mam ty ruce desne tvrde a mozek taky - na tutorial, kterak vsit gumu do pasu, jsem koukala jak puk asi 10x a stejne si nejsem jista, jestli to chapu![]()
Gatita já bych teda detské tepláčky vyfrkla jako nic,ovšem dárky balím až na Štědrý den,já to z nejakyho neznamyho duvodu nesnasim...ale nekdo,kdo má koupene a zabalene darky v půlce listopadu ušije tepláčky v pohodě-páč je šikovnej![]()
Gatita z upletu se sije dobře, nemusi se to entlovat a vem to cikcakem. Kdesi v hloubi pekla je od ady navod na siti z upletu
martek01 já mám radiovky rada, je v tom teplo, neprofoukne to, ale ještě jsem neobjevila takovou, která by mě nežrala do čela
A prosím, mám ještě jeden COS dotaz. Ohledně těchot šatů. Je pásek dost dlouhý, aby šel uvázat i vepředu?

Už jsem obojí (sukni a šaty) chtěla objednat včera večer, ale zapomněla jsem heslo k účtu COS a za boha mi nejde resetovat. Tak asi nezbyde než objednat jako host.
whiskas mne to heslo nejde resetovať už 2 roky.
paktofonika
díky. Takže se na to vykašlu.
Heslo k účtu? Nikdy to po mně žádný heslo nechtělo ![]()
barbucha Pokud máš účet v COS, tak zadáš mail a heslo, jako u všech e-shopů. Ale asi je to samozřejmě zbytečné a čověk se bez toho obejde.
Tohle myslím:
continuity Ta je teda elegantní! Já vběhla do Makra pro kachnu a taky odcházela s hromadou svíček, naštěstí mám i maďarskou kachnu! ![]()
paktofonika A bacha, něco se stalo, teď jsem znovu klikla a funguje to :-D.
Teď ještě potřebuju info o té sukni a jdu na to :-D.
whiskas urcite mensi,guma je hodne volna. Ja vzala emko,ale mela jsem vzit esko. Ty urcite xs
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.