razorblade tie som zvažovala aj ja, len som si nebola istá veľkosťou
Kúpila som aspoň lístky do divadla na piatkovú predpremiéru.
razorblade tie som zvažovala aj ja, len som si nebola istá veľkosťou
Kúpila som aspoň lístky do divadla na piatkovú predpremiéru.
Dík holky. Nemají tu co jsem chtěla a mezitím mám stejně na cestě tu nákupní klasiku.
A koupila jsem si bačkory, župan a tepláky.
To je prostě koronáčová bída ![]()
...a teplý fusekle a budeř to mít komplet![]()
(na jaře jsem byla 2,5 měsíce na home office a zjistila jsem, že mi chybí vhodný pracovní oděv - tepláky a vlněný fusekle - topná sezóna skončila a sezením u PC se člověk nezahřeje).
Zimní boty. Očekávám výdrž až do důchodu a nohy v teple.
pecka ja teda boty nosim vzdy 39, tak verim, ze ani u cosu to nebude jinak![]()
razorblade zaujímavé topánky. Ukážeš sa nám v nich?
paktofonika no, podle toho, jaky budou a jestli vubec prijdou. Uz se mi takhle dvakrat stalo, kdyz jsem lovila neco, co uz bylo vyprodany, ze mi objednavku zrusili. Zatim mi neprisel mail, ze by to uz odeslali
ale verim, ze ke slimkam, ale i k nejakejm satum (snad) budou nositelny
razorblade tak snáď prídu a budú ti sedieť. :-)
Koupila sem i (zase) kytky. Tu řezanou sem dala do vázy od Radua crystal..tady někdo váhal, jestli ji potřebuje?

Ounz to je nádhera ![]()
paktofonika mám hnedka lepší den :)
Ounz super :-)
Díky za potěchu pro oko.
Ounz parada:)
Ounz krása
já o ni chtěla napsat Ježíškovi a zapomněla jsem na to, tak děkuju za připomenutí. ![]()
barbucha
Vynikající nápad jsi mi vnukla, drahá! Teplý sice nepotřebuju, leč naplnila jsem si i tak pěkně košík v Calzedonii. A čirou náhodou jsem přišla na to, že mají (dneska? celej tejden?) slevy... ![]()
Ounz váhám jen nad barvou. Máš to pěkný!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.