Sweet Potato tak mám ty termokalhoty z Tchiba, dobré jsou! Snesla bych menší, ale aspoň se mi pod ně vejdou elasťáky. Díky za nakopnutí, kdybys je nezmínila, doteď je nemám (ale stály mě teda dalších 1500 za fusekle, slipy a další "drobnosti"
).
Co jste si dnes koupili/y?
U nás byly naopak ty kalhoty jedním z vedlejších efektů, původně jsem kupovala dceři bundu na hory.
A jako vedlejší efekt vedlejšího efektu nám doma přistála balanční podložka.![]()
Pavlena Tak ja nakonec nic z toho Uniqlo.
paktofonika frc je podle mě zastavárna, tj. dáš tam věc proti zástavě a můžeš ji do určité doby vykoupit zpět.
Lenka22 ano je, ale v obecnem vyznamu se to pouziva i pro " veci z druhe ruky"
Pavlena ja jeste pockam, diky:)
Pavlena škoda, mně uniqlo přišlo dneska (merino rolák a kašmírový rukavice), ačkoliv teda nejsem z Brnaa takže bych ti stejně asi nepomohla...?
marieu nevadi. A kasmirovy rukavice rikas, jo..? Hmm.. ![]()
Pavlena nosím vlastně jen vlněný rukavice a z kašmíru mám jedny starý návleky s otvorem pro palec z M&S, léta slouží výborně, tak jsem je přihodila v uniqlo k tomu roláku, když už byly ve slevě a člověk platí dopravu... jo, mohla bych teda ještě závěrem napsat, že vypadají moc dobře ![]()
já si objednala kašmírovou čelenku a svetr. Ten je spíš polyesterovej, ale mně se moc líbil ten střih. Tak snad to nebudu zas vracet, ty zavřeny, obchody sou vážně zlo.

Ten svetr vypadá krásně.
barbucha no vypadá...na obrázku, ale známe to, žejo ![]()
Já myslim že takovej bude i v reálu, co by mělo bejt jinak? Nebála bych se ![]()
barbucha já budu doufat :)
Pavlena pardon za zpoždění. Taky jsem nic nevybrala. Je tam toho na mě až moc ![]()
Porad jsem obnovovala okno s vyprodanejma botama a cekala, jestli se znovu neobjevi v me velikosti... a ted se zadarilo. Tak doufam, ze je poslou. :D Ale mam uzkou nohu, tak 99,9 % vsech bot mi je. Tak snad v nich nebudu vypadat jako Mana z kravina a nebudu muset testovat klinovy remeny. :D

Zarinya Tak sukně je doma. Je fakt docela volná v pase, příjemná, jen si nejsem jistá délkou - končí mi v nejméně lichotivé části lýtek :-D. Pokdu si ji nechám, napadá mě, že by bylo dobré k ní doobjenat i ten vršek, který na sobě má modelka na produktovce. Jen řešení u krku asi nic moc
.
Khaki šaty sedí dobře a myslím, že na léto budou velmi příjemné.
Hezky pěkně! To jsou moc zajímavý botky (zajímavý ovšem ne ve smyslu nenositelný), koukala jsem na ně už mockrát ale pro mě jsou úzký...
whiskas ja si k tomu ten vrsek zkousela a vypadalo to moc hezky,ale kdybych mela tak o deset kilo min,od te doby marne shanim co k ni.Ja neumim sukne kombinovat.
jen ta zara sukne mi jde s cimkoliv.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.