jinx děkuju :)
Lamicka nz, vyber dobře barvu (všechny sou hezky!)
marieu děkuju. Já taky váhala, ale myslím, že s žádnou člověk neudělá chybu..
barbucha Mně by se naopak teplý fusekle hodily - nejlépe vlněný, ale nějak nikde nic.
whiskas uplne nejlepsi fusekle byly kasmirovy, tenky a teply. Penez jak za kozu, ale super. Ani uz nevim, kde jsem je kupovala, mozna Calcedonia.
Kokoska Díky, mrknu tam. Já mám vlněné na lyže, ale to jaksi situaci neřeší
, jsou moc tlusté na běžné nošení.
Kokoska Nemají se náhodou od pondělí otevírat obchody? Ale to taky asi nic neřeší, protože, když si představím ty případné davy, chuť nakupovat mě přejde.
Ovšem objednala jsem trička s kočkama z Reserved :-).
Hele v tý Calzedonii určitě něco mít budou, vlněný nebo s kašmírem jsem určitě zahlídla. A maj slevy a poštovný zadarmo ![]()
barbucha
fakt, že jo. Mají thermo a pak vyloženě vlna + kašmír. Díky. Tak asi nezmrznu :-D.
whiskas na lyze mam nejaky specialni lyzarsky, vlneny nejsou, ale nikdy mi v nich zima nebyla. Myslim ze to je zas nejaky trik, ze odvadeji vlhkost na povrch. Vlhka vlna studi.
barbucha do kdy maji ten black week? Nemuzu to tam najit, potrebovala bych to objednat se slevou, ale aby mi to prislo az pristi tyden.
EDIT - už jsem to našla, do 30.11.
Kokoska Já mám na ty lyže taky nějakou směs - ze speciálního outdoor obchodu, ale vlna v nich obsažena je. A dobrý, nohy mi v nich nemrznou. Ale jsou prostě silnější, na běžné nošení nevhodné.
whiskas jo tak, to jsem spatne pochopila. Lyzarsky jen na lyze!
whiskas ja ted nakoupila vlnene a bambusove v get-inspired.com, co sem davala pred casem Potrefenáhusa odkaz a jsou super. Tenke a teple.
Lamicka bambusove jsou fajn, ale strasne brzo se mi prosoupaly.
Kokoska Ne, já to jen shrnula - vlněný :-D. Takže chybka na mé straně :-).
Lamicka Mrknu i tam
.
Ounz Krásný ![]()
Kupuju od ní svíčky, má to vždycky moc hezky zabalený.)
nellielovett děkuju :) na ty svícky sem taky koukala, voní hezky?
Koupila jsem si obrázek od Luna a hrozně se mi líbí :-).

999 Ach, ten je. Netušila jsem, že její obrazy se dají koupit :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.