ty Thought? Kupuju je už několik let, jiný ponožky prakticky nenosim a přijdou mi skvělý, ještě jsem ani jedny nevyhazovala
ja koupila nejake bez znacky, ale s labutema
snad chvili vydzi, protoze jsou krasne
ty Thought? Kupuju je už několik let, jiný ponožky prakticky nenosim a přijdou mi skvělý, ještě jsem ani jedny nevyhazovala
ja koupila nejake bez znacky, ale s labutema
snad chvili vydzi, protoze jsou krasne
Lamicka to jsou ty thought prave, voni tam myslím snad ani jiný bambusovy nemaj
já u toho kramu kousek bydlela, je to totální mor a ponožky jsou to nejmenší (a nejlevnější), mám jich teda plnej šuplík
Puma BF

Ounz ja ji koupila v modre mamce pod stromek![]()
paktofonika jinak testuju ten colab suchej sampon a za me je jeste lepsi jak ten Batiste - dik za tip ![]()
Lama_z_Lana tak to som rada :)
Potrefenáhusa o akých ponožkách je reč? Asi som nečítala pozorne.
0zero7 tenisky vyzerajú super. Musím si i ja kúpiť konečne niečo nové na cvičenie.
Strašlivě mě vyděsilo to ochlazení, takže jsem koupila "péřovou" šálu a chlupáče (pod kabát, na tenkou péřovku jsem si netroufla anžto bych byla jak pumpa). Jestli nebude super teplej za ty prachy, pomaže zpátky štandopede.
paktofonika o vlněných a bambusových ponožkách z get-inspired.com.
Potrefenáhusa to věřím, mají plno krásných věcí
0zero7 super tenisky
barbucha ta sala vypada dobre, ale treba na sobe si ji neumim vubec predstavit... asi proto, ze moc nenosim kabaty
Potrefenáhusa na mě jsou ty thought až moc teplý, ale máma je z nich nadšená. A sou hezký.
Já taky nevim jak to budu nosit
Ale každá vrstva dobrá, když přituhne! Spíš jsem myslela že se bude hodit ne na vlněnej kabát (ale vyzkoušim), ale jako přídavek ke spacáku eště...
Kara má taky BF a tahle kabelka se tu líbila:
https://www.kara.cz/zeny/damske-doplnky/kabelky/3218-blackbag-1-large-black-8591233802773.html
Třeba se to bude některé hodit...
barbucha Dobrý, zima může přijít
.
Tak tak ![]()
Já doteď řešila zimu (jsem zimomřivá) spacákem a kdoví kolika vrstvama pod ním, ale už mi to leze na nervy, jak musim vevnitř pak všecko svlíkat. Tak se těšim že vemu triko a ve velkejch mrazech maximálně chlupáče, a cajk...
Černej rolák Massimo Dutti (maj slevy, pokud u nich máte účet.)
A hromadu knížek na Vánoce.

Z čeho je ten rolák? (vypadá dobře) Já si koupila podobnej v Arketu z merino vlny, chtěla jsem nějakej tenčí, a strašlivě mě dožrali, páč se střelhbitě vožmolkoval. Pod kabátem, jenom proto že nosim crossbody ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.