letolet to je zajimava taktika! :D ja si je ael radsi fakt necham podlepit, protoze ja se na Andelu klouzu ve vetsine bot, ktery na jinych povrsich obstoji.
Co jste si dnes koupili/y?
Dlažba na Andělu je tedy kluzká i za sucha, natožpak za mokra. A hladké dlaždice u některých stanic metra jsou to samé. Už dávno jsem si přestala kupovat boty s hladkou koženou podrážkou.
razorblade prodávají prý i nějaký sprej, tekuté řetězy se to jmenuje.

Tak to jsem si koupila místo svetru MD, přeci jenom když tu značku neznám, tak bych si ho chtěla nejdřív ohmatat a vyzkoušet. Weekend znám.
razorblade ďakujem za info. Ak bude foto na nohách, poteším sa.
pecka chvíli jsem myslela, že sis koupila ledviny (obličky)
.
Dneska jsem si byla vyzvednout kus dobre literatury. Nekdy v lete jsem na vydani te knihy prispela na hit hitu a uspesne na to zapomnela. Pred par dny me proto moc mile potesila zprava, ze kniha je vydana a bude k vyzvednuti. Byla to takova priprava na jeziska.![]()

ionicera Pěknej
.
Koupila sem i (zase) kytky. Tu řezanou sem dala do vázy od Radua crystal..tady někdo váhal, jestli ji potřebuje?
Nádherná váza.
pecka Krásná květina i povlečení. V první vteřině jsem se lekla, protože stejně jako Pinot jsem to četla jako obličky
.
Pinot Noir Černá kočka moje zatiaľ fungujú :) a dakujem
pecka zde taky jedny ledviny...![]()
Zdravim Pinot Noir Černá kočka whiskas ![]()
Pavlena No a po rozluštění (a pochopení, že o vnitřní orgány asi nepůjde) a po rozkliknutí odkazu jsem ve druhé fázi čekala nějaké "oblečky" a ono povlečení
.
pecka taky jsem klikla a byla zvědavá, co k těm ledvinám tam bude :)) Povlečení vypadá hezky!
Tak som Vás aspoň pobavila (autokorekor mi tam dával stále obličky
) a poznáte nové slovenské slovo. Rozdelia nás, teraz privrú hranice a už nerozumiete ![]()
pecka
postelne obliecky znam, ale na to neporozumeni ani neni treba hranic:-) jak jsem rano jela po namrzle ceste, vzpomnela jsem si na jihlavskou instruktorku autoskoly, ktera vydavala prikaz "sešoupněte spojku" a ja netusila co po mne chce - sundat tu nohu nebo seslapnout?![]()
Pomelo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.

a