barbucha Vlna a hedvábí. Koukni na e-shop, z fleku bych vybrala tak 5 svetrů určitě.
Edit.: je to tento.
paktofonika Lamicka diky, s Puma teniskama mam dobry zkusenosti. Uvidime nazivo barva atd
Nenakupovali jste prosim nekdo u Deciem ted nekdy? Me to hazi jen CAD stranku, maminka ma veci v kosiku a neni tam check out vubec. Divny!
No, to složení zní slibně! I fotky...
Ale ne, nebudu koukat na eshop
Já tam měla vyhlídnutý křusky a la tenisky, ale přes eshop se zaplaťpámbu bojim (nemam od nich ještě žádný tak nevim jak s číslama) a nakonec jsem se rozhodla, že je dost času do jara na ně. Jakož i s dalšíma nákupama už ![]()
0zero7 Nakupovala, všechno v pořádku.
0zero7 ja taky a v poho
barbucha No já na ten svetr koukla, což jsem neměla dělat.
barbucha boty maj spíš menší - říkala mi to prodavačka, i jsem si to ověřila na vlastní kůži a pohodlný mi taky úplně nepřišly
ááá... no vidiš to! Tak já počkám až votevřou!
barbucha A jak je to s kvalitou těch svetrů a velikost odpovídá? Líbí se mi tam jeden kašmírový
V MD? To nevim, nemam žádnej, to bude spíš na nellielovett.
nellielovett Nějak jsem to pomotala a ptala se barbuchy. Prosím, svetry v MD- jsou kvalitní? A velikost- není tam nějaká zrada? Líbí se mi černý kašmírový.
ionicera svetry bych řekla, že velikostně odpovídají, kvalitou trochu sázka do loterie
tina Díky
ionicera mám jeden tenký svetr od srpna, ne teda kašmírový, ale je jak nový a fakt ho teď nosím. Velokost u mě odpovídá. Ale mají úzký rukávy, což já ráda na ty moje špejle.
Catherinne Díky. Ty rukávy teda nemám ráda úzký. Dám tomu čas do zítra.
ionicera jako nemám je obtažený úplně, obcuclý ale k tělu jo. Aby ti to nevadilo v podpaží. To bych si vzala o číslo větší
Líbí se mi tenhle- https://www.massimodutti.com/cz/%C5%BEeny/kolekce/svetry-a-kardigany/svetr-ze-100%25-ka%C5%A1m%C3%ADru-s-kulat%C3%BDm-v%C3%BDst%C5%99ihem-c1976033p8937477.html?colorId=800&categoryId=1976033
Jak mám sakra vložit fotku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.