Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 19:48

Kokoska mne sa ten kontrast páči. Na chladnejšíu jar/jeseň to bude super. Teraz to holam nosiť ku kulotam a svetru.

No a to som v outfitovom vlákne tvrdila, že nenosím žiadne nohavice. Kuloty mám jedny a tie nosím, tie sú pohodlné ako sukne, tam mi to splynuli asi.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 19:52

paktofonika medved je dobry, akorat kam jej nosit? V interieru ti bude strasne vedro. Mam takove super saty z lami vlny a mam problem i ja, vecne zmrzla..

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 19:53

paktofonika ta mikina se mi sama o sobe libi, dej pak fotku. 

Offline Zu
2781 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 19:53

711990 dlouhýmu termínu na ortopedii předcházelo několika měsíční zlehčování zánětů šlach. Myšítkový prsty, zápěstí, ... Ta ruka komplet není v pořádku pár let, ale neměla jsem řešení nejdřív v jedný a pak v další práci, tak teď s výpovědí mi vyšel ten termín u doktora  Ještě minimálně měsíc. 

Jo, asi něčemu šmiknu rozparky, jen se mi protiví ničit si věci, ani moc oblečení nemám, tak jsem hledala, jestli něco nepořídit na zimu nového. Je masakr, že se nenasoukám ani do bund, jen do krátký pěřovky, kterou ale sama nezapnu a je mi v ní zima 

Offline 711990
18321 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 20:06

Zu jezis:( no tak drzim palce, to je teda naprd:(

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 20:08

Pavlena ako vrchnú vrstvu na oblečenie. Je dosť oversize, vopchám pod neho všeličo. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 20:10

Zu skoré uzdravenie prajem. Tie široké rukávy bývajú väčšinou na svetroch. Niečo má na stránkach ASOS, ale podľa mňa ťa vyjde lacnejšie, ak si kúpiš obyc mikinu za pár korún z HM alebo Zary a rozstrihnes, než aby kupovať niečo, čo potom nebudeš náhodou nosiť. 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 20:17

Zu teď jsou ale docela v kurzu svetry a myslím i jiné s rukávy bez manžet, takový rovný trubky. Koukni třeba na hm, v cos sem na podzim taky něco takovýho zkoušela..

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 20:47

Zu Co jsou to pls Myšítkový prsty?

Offline Zu
2781 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 20:55

Kan já jsem v práci nejvíc klikala na myš ukazováčkem a tam se mi ten zánět udělal teď po čase nejvíc, ten prst mě v noci budil, tak jsem to nazvala myšítkovej prst, ale to není obecnej terminus technicus 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 21:00

Dneska jsem si vyzvedla v Lidlu nádobí za bodíky. Thun. Vzala jsem si 4 hluboké talíře. 

Je to moc krásně nádobí. Body už nenazenu, budu si muset další dokoupit sama. Vážně je moc pěkné.

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 21:02

Zu mě jeden čas hodně bolelo zápěstí i prsty, právě od myši. Nemyslím, že jsem měla takový problém jako ty, asi jen únava. Hodně mi pomohla vertikální myš, skoro úplně to přestalo. A teď, když už už tolik na PC nedělám, už to necítím vůbec.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 21:03

Dadoo já jsem dnes vzala velké a malé misky:-) nádobí máme dost, asi je pošlu dál v rodině. nebo ne

49364 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 21:04

Kokoska já ten ukazováček občas cítím i z mobilu, bohužel jsem ještě z té staré generace co se nenaučila datlovat palci:-(

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 21:06

viktorka_od splavu já toho moc nenapíšu, to ani není datlování, spíš píšu jako blesk  - uhodí jen občas :) Tady na Parfu píšu buď z počítače nebo z tabletu a tam to jde líp než na mobilu. Z mobilu vyjimečně.

Offline Zu
2781 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 21:29

Kokoska v létě bylo ohromně znát, když jsem měla týden dovolenou. Po návratu do práce jsem věděla, že je to blbý (ale obecně ta ergonomie pracovního místa se asi v malých firmách dost zanedbává, lobbovala jsem za kvalitní židli a stůl, měla jsem nejlevnější a stůl příliš vysokej). Ale tu vertikální myš minimálně si do další práce pořídím sama.

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 21:38

Zu fakt je to rozdíl. Nevím, jestli jsi levák - nedá se přepínat na levá - pravá jako obyč myš. Což irituje mého muže, když od něj potřebuju něco na mém počítači.

Jo a myš je bezdrátová, to je úplně super, můžu si ji klidně dát před klávesnici i vedle, jak je mi to zrovna příjemné.

49364 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 21:38

Zu vysokej stůl je hrozně hroznej, s tím bojuju na HO a v práci bych si snad i koupila takovej ten výsuv na klávesnici, kdybych ho tam neměla - já na něm mám i myš, i když je to kapku klaustrofobní. jak občas musím něco udělat u kolegů tak to je peklo co bych dlouhodobě nevydržela - monitor že si vyvrátím krk abych tam dohlídla, klávesnice pod bradou a myš kdesi hore v dáli, uff. jo a ještě potřebuju balík kancelářskýho papíru pod nohy (doma si dávám na protější židli kuchyňskýho stolu, to taky jde:P

Offline Zu
2781 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 21:41

Kokoska pravák a poslední týden jsem teda na myši a klávesnici pracovala jen levou, nic jsem nepřepínala, ale domů jsem chodila, jak kdybych vyložila kamion uhlí

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 21:47

paktofonika Ta mikina je fakt vostra! Mne se svym zpusobem tak nelibi, ze na ni musim porad koukat!