viktorka_od splavu já jsem průměrně vysoká, ale ten stůl byl nějaká specialita po vysokých sycnech majitelů, asi snad starší než já, jako byla jsem smutná, protože to byla fakt jediná věc, o kterou jsem žádala, oproti tomu jsem byla nejvíc spokojená na homeofficu, už kvůli přechozí práci, kdy jsem často k práci sedala doma, mám sice obyč stůl a dobrou židli, ale pro mě vyhovující a je to hodně znát.
Co jste si dnes koupili/y?
brrr
Hlavně doufám, že nebudou moc těžké a že se budou dobře držet (holt se trochu bojím, když nemají to ucho).
Zu Ta moje kratsi je bavlnena nema naplet na rukavech, ale nevim jestli dost tepla? Nosim jen na tilko a na to kabat. Zara to je, ale Paktofonika rikala, ze asi v CZ uz nemaj, mrkni
Tak uz vim, ze nemam dat na mistni kritickou letku.
Ty upletovy saty z COS jsou snad nejkrasnejsi vec, co jsem si tam kdy koupila.![]()
OliveOyl A moje po slepicích stále toužící dítě dostane 20 kuřat!![]()
(pokud se vám už po Štědrém dni neozvu, víte proč)
Luna ktery upletovy?
Ja so vcera zkousela ty s hranatym vystrihem, jsou nadherny, ale strasne mi odstaval vystrih po stranach :(
Lamicka Mne taky.
Zrovna jsem se vratila z cos,vyzkousela pul kramu a nic mi nesluselo.![]()
A saty pres eschop nikde.![]()
Tak alespon jina naplast....vanocni kytici pac od zitra vse zavreno a svetrosaty.

Zarinya jsou HM? Jestli jo napises prosim pak jakej je material?
0zero7 jak to myslis?Jako svetr,jestli chces slozeni tak az mi je za chvilku dopere pracka.![]()
A nekousou.
Luna no jo, ja som ich skúšala a skončilo to presne tak, ako som si myslela.
paktofonika a co je na nich zle?
Zarinya Ty jsou pěkný. Jakou jsi prosim vzala velikost?
Lamicka vzala jsem esko,protoze xs nebylo,ale je to dobry i tak jen trosku mohutnejsi v ramenou,lip to vypada kdyz vyhrnes rukavy,ale jsem s nima spokojena.
viktorka_od splavu no ony sú krásne, ale nemám do nich postavu. Preto som Lune minule písala, že jej budí, má peknú postavu.
Zarinya diky :)
Zarinya Tie sú pekné. Je to Zara?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.