999 ta sukne je super!:-)Komplet je tak trochu jak kosmonautskej oblecek.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
(Už se ho někdo zeptal, jak si může dovolit vykazovat demokraticky zvolený zástupce lidu?
zvlášť z tak důležitýho hlasování!)
razorblade Chudinko, ty máš fakt tvrdej chleba :-(. V Cos přidávají do výprodeje další věci. A ani tam nebylo moc lidí.
Zmačkaný top super, na Tobě mnohem působivější než na produktovce...
999 obe varianty, celobila i cernobila moc pekny
999 Ty dva zmackany kusy jsou fantasticky, vidim Issey Miyake!
razorblade Tak oni mají otevřeno i v pátek :-). Já jsem na tom hůř, chtěla jsem svoje studenty vzít na výstavy nebo exkurze, tak jsem telefonovala a bylo to: pražský hrad - máme úplně zavřeno, veletržní palác - zavřeno, nevíme, jak to vláda myslela, že od pátku, tak to zavíráme od půlnoci, palác kinských - klidně na Rembrandta přijďte, jen počítejte s tím, že ta fronta je i na 4 hodiny...WTF, 4 hodiny a bez svařáku?
0zero7 Nosila bys to i dohromady? ![]()
No nevim, co bych z toho Rembrandta viděla, čekat tam 4 hodiny se svařákem ![]()
999 já si pokaždé říkám, jaká je škoda, že ty naše galerie nepřidají elektronický prodej vstupenek se vstupem na konkrétní den a hodinu. Vždyť by to bylo příjemnější pro všechny!
999 v patek jezdim hned po praci domu![]()
999
No nevim, co bych z toho Rembrandta viděla, čekat tam 4 hodiny se svařákem
![]()
999jo, dobry to je. Ty to uneses, klidne bych k tomu dala nejaky tenisky. I jiny boty by teda sly klidne. Je to teplejsi nebo ne? Me by se to libilo i na jare a v lete.
ankou Za normálního stavu to jde, ale teď ne :-(,
0zero7 Já bych řekla celoroční :-). High tech nebo vesmírná odysea :-).
999 jo! Ridley a Stanley by meli radost!
999 mne sa páčia všetky kombinácie. Si typ ženy, ktorý vie takéto veci nosiť :)
pecka Díky. Můj bratranec se vždycky styděl, když jsem měla přijet na návštěvu, že to zase bude nějaká šílenost :-). Chodil 2 metry za mnou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.