Ještě že mám paktofonika , protože měla pravdu s tím zmačkaným topem, jak jsem mohla mít tu sukni bez něj :-)).
Co jste si dnes koupili/y?
Moc pěkné komplet celé...![]()
999 Uka, uka!
Koupila brýle, měření zraku po mnoha letech. Třeba najdu odvahu se cvaknout až budou hotové. Jednoduché solidní černé. Původně jsme chtěli FKSP utratit za ubytování v Budapešti, ale nakonec nám díky tomu čínskýmu zmetku zbyly jen ty brejle no...
andulka01 no a ty nám takisto ukáž. :)
999 Úlety jsou naprosto v pořádku! Tobě stejně sluší úplně cokoliv, tak rozhodně strach není na místě. Maximálně se zasmějem a to se taky počítá
barbucha prosim, jak je ten COS kod na slevu? Vim, ze to tu nekde bylo, ale nemuzu to najit.
HELLOCOS10
999 já myslím, že ty nám tu prodáš jakýkoliv úlet jako maximálně stylovou věc. Jen pak my ostatní ovečky se po nákupech budem divit... ![]()
999 Neee, my to chceme videt!!!!!!
999 ja jsem na to dohromady taky zvedava,oboji me uz zaujalo na jare v kramu,ale na modelce v cos me to dohromady dost zklamalo.
999 tak za tenhle top by me moje matka zabila... sili i kdyz se mi nepodari na tricku rozzehlit stopy po koliccich :D
razorblade Tak já si na sebe nic nevyžehleného taky nevezmu, ale tohle se mi líbí
.
999 dobry..!
A je ten material prijemny? Taktoto trochu vypada jako igelit..![]()
![]()
999 Ten material me taky zajima, jak to muze takhle drzet....
Pavlena Kdyz nezapomenu, vyfotim zitra, chci si je vzit.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.