Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 12:58

Mini 

Už jsou zpátky i proplacený

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 12:59

Candance akože najviac z tu prítomných? No to mi teda nepríde. Na večer i tak nemám žiadne plány, tak si to oblečenie asi fakt porátam. :D

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 12:59

711990 Ehm! Je to drahej zubar? Ja nevidela peknyho chlapa ani nepamatuju, jak se ted nikam nechodi a lidi jsou imervere zahaleny. Az nejakyho potkam, prisaham bohu, ze se nebudu stydet a budu na nej cumet celou dobu!!! To je desna doba toto!

Jennyfor Skoda ze neridis, my tu mame v lete hrozne moc prijemnej rybnik, s hotylkem, terasou v lese a vybornym obcerstvenim. Fakt jak dovolena, ja ani nemusim nikam jezdit;-). 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 13:00

Isca taky mi přijde, že by mi nemusely zhuntovat nohy.

paktofonika já jsem hrozně moc probrala šatník po dětech. Chvilku jsem ten "capsule" zvažovala, na mateřský jsem tak trochu ekozezelenala a začla být víc "sustainable", ale přišlo mi to v konečným důsledku fakt nuda. Nakupuju nicméně velmi střídmě, moje máti jednu dobu ujížděla v nákupech na Zootu a jinde podobně, neustále byla samý balíček, velký hromady pro mě nepoužitelných hader- materiálově, střihově hrůza, což bylo odstaršující. Snažím se nakupovat přírodní a co nejkvalitnější materiály, cítím se v tom dobře, což je pro mě podmínka sine qua non. Možná je to někdy demodé třeba vzhledem k minimalismu a geometrii a la COS nebo Arket, nemám ale tu potřebu kupovat jen nové a jen trendy, ačkoliv se mi to samozřejmě líbí. Nevadí mi ani lovit v sekáči- dobrá třetina mých vlněných a kašmírových svetrů je z druhé ruky, stejně jako pár hedvábných a lněných kousků, aniž by byly obnošené, samozřejmě. Takže tak.

Offline Mini
příspěvků moje polička 29. ledna 2021 13:00
Reakce na barbucha:

Mini 

Už jsou zpátky i proplacený

​Škoda, co se dá dělat :) U mě to na první pohled láska taky nebyla, ale nakonec je nosím ráda.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 13:01

paktofonika nejvic asi ne

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 13:04

Karja no na muj vkus je drahej dost, ale stejne tam jdu za mesic zas! Je to sympatak

Offline Mha
příspěvků moje polička 29. ledna 2021 13:09

jerry Popravdě až poletí ty z COS, tak uhnu. Nůši náplním tím ostatním. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 29. ledna 2021 13:14

Jennyfor tohle je bezva barva, něco jako reflexní prvky, ale asi není příjemné mít to u očí?

Offline clothilde
2062 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 13:41

Jennyfor dcera mi posilala foto krasne zeleneho respirator dodaneho Rohlikem

Zavidim ji ho. Ja mam Jen bily

Online Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 13:49

clothilde respirator netřeba zavidet. Vím, že je to nadsázka. 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 13:50

ionicera Tak ten stan je ale asi tou velikostí, ne? Tohle je zrovna takový celkem klasický střih.

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 13:54

marieu Odkud jsou ty cervene tenisky? Jsou krasne

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 14:11

Brioso camper.com. Dneska mi přistála v mailu sleva 50% z plné ceny, na stránkách mají jinak 40%

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:31

marieu v súvislosti so mnou a šatami.Už som to niekde spomínala...šaty som viac začala nosiť až po návrate z Londýna. Dovtedy to bolo len v lete alebo na nejaké spoločenské akcie. Je to pre mňa ráno jednoduchšie- jeden kus oblečenia,netreba kombinovať :) U nás v práci som asi jediná,čo nosí šaty celoročne.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:34

pecka jako já bych je taky chtěla nosit víc. Jen jsem ještě ve svým věku nepřišla na to, jaký by to měly být

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:35
Reakce na Potrefenáhusa:

Karja no já doufám, ze normalne s peckastylingem, prej jsou volnocasovy

ja už vidím v létě všechno votevreny a sebe na ty pražský zahrádce s kafickem, když ne, tak je holt soupnu do pytle ke kokonum

​peckastylingMyslíte,že dáme stretnutie v tých širokých nohaviciach,tope s pásikmi a HM balerínach s mašľou?

Nohavice sa mi vidia super,aj materiál je príjemný.Len som ich oprala a asi mi "zmizli" puky.Ale asi tak zostanú.Nerada žehlím nohavice na puky.Nemám na to trpezlivosť a vždy mi trvá,kým sa trafím

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:38

pecka super.:-)

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:40

marieu tiež to mám často pokus-omyl.Dlhorukávové Cos (ala evanj.farárka) som netipovala,že mi sadnú a budem sa v nich cítiť dobre.

Raz som si zase kúpila čierno-biele pásikované šaty v Reserved (má ich viktorka).Nahovorila ma kamoška,že mi výborne sedia.To síce pravda bola,ale cítila som sa,akoby som ich zobrala mojej sestre.Na ôj vkus taký dievčatkovský štýl.Ani tu nevyvolali veľmi pozitívne emócie.Takže po jednom oblečení skončili u susedy.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:42

A aby som nebola mimo tému,konečne som sa dokopala a kúpila batoh.