paktofonika mně zmatněly bohužel u vpředu, takže jsou opravdu jen nouzovka na doma. V práci jsem vždycky dávala přednost čočkám, brýle jsem nosila je ve službe, tj přes noc. Byla jsem v První Optice na Andělu před lety a měli slušný výběr, nicméně jsem měla konkrétní představu a k té jsme se nepřiblížili. Kupovala jsem si tam pak sluneční brýle a v obou případech byl servis nadstandardní- to jsem si všimla i u výběru obrub jiné zákaznice. Tak až nebude tak hnusně a budu doočkovaná, vyrazím... Úplně moc se mi pak za brýle taky nechce dávat.
Co jste si dnes koupili/y?
Kora akože, si hovorím, že ak niekto sleduje časy on-line platby kartou, nech to nikdy nezverejní ![]()
marieu jj o tej na Anděli píšem. Ja by som takisto najradšej šošovky, ale na moju vadu bohužiaľ nie sú. :( Tak držím palce, výber okuliarov je boj. .
marieu Mam vybornou zkusenost s optikou eye-eye v centru Prahy. Penezenka plakala, ale bryle mam od nich krasny a jsou moc prijemni! On je optik, ona ocni doktorka, mensi prodejna se zajimavymi znackami /co nemaji napis na nozickach jako hrom/.
Ale pracovni bryle uz jsem kupovala jinde, u nich sem nechtela tak drahe obroucky.
KoraJá trpím takovým tím nadšením, naplním "košíček"
, ale pak si řeknu, kam v tom? Home office asi není to pravé, kde nové hadry uplatnit. V poslední době jsem si objednala nějaké mikiny, ale ty se mi nezdály ani na HO, takže jely zpět.
dorota Boty bych brala, i bych si vybrala, ale omezila jsem se jen na značku, u které mi tak nějak padne pokaždé stejná velikost, tedy Vagabond.
paktofonika to teda je, vždycky. Dám pak fotku, jak jak jsem dopadla. A díky za recenzi! Ušetřila jsi mi nejspíš trápení ![]()
mirajo díky za tip, mrknu na to ![]()
Já teda nenaplnim ani košíček, otevřu stránku a zas zavřu. Horší je, že mě nebaví nakupovat ani věci do domácnosti. Zeptám se sama sebe: kam bych to dala a je to.
Možná si koupím drahou klávesnici a bude. Mám plnej stůl kabelů a už mě to nebaví. trošku mě štve, že k ní nedělají myš pro leváky. ![]()
mirajo jj eye eye je fajn, taky můžu doporučit
Garfie tak ja nejhezciho ( a fakt moc milyho ) doktora potkala a potkavam na detske gynekologii
v Motole, kam chodime s dcerou kvuli tem jejim cystam
Candance Nepis to sem, je to prenosny, ja to chytla od Pinot, ta sla na modro, a ja obarvila pradlo na zeleno. Ale byly tam prevazne detske kousky a nektere vypadaji lip:-D. Ale nepsala jsem to sem zamerne kvuli zastaveni nakazy a hle je to tam! Obarvilo to nejaky sambovo tricko za 50,- z loveckyho shopu, co provozuje soused:-D, ja si od nej asi koupim neco silnejsiho, brokovnici:-D.
Peknej doktor je primar Kolek v Krci. I sambo z nej byl hotovej. Delal mi screening, my jsme prisli tak nejak negativne naladeny, proste se nam to nezdalo, mne bylo az moc zle, ale ten doktor...no ty blaho, co rikal. Celou cestu si sambo dal monolog, jakej je to peknej chlap, jaky ma vysportovany telo a jaky pekny veci nam rikal. Nakonec to dokoncil ,,chci zit jeho zivot,,.
Karja tvuj sambo je hustak
vetsinou chlapi neumi takhle hodnotit jiny chlapy![]()
jinak ja mam teda obvodaka obycejnyho nudnyho typka myho veku a ostatni mam doktorky![]()
![]()
razorblade Hele padla I veta ,,no tak to jsem neveril, ze cekame takhle silnyho jedince a jeste, kdyz to rekl takovej nadsamec,,:-D. Byl to dobrej den fakt!:-D Takovej co se pamatuje;-)
paktofonikachcete vedet, jak jsem dopadla s brylemi? Mam je na PC.Ja to sem ani nikdy nepsala ale ja dlouho odkladala i vysetreni, protoze me nesedi ani slunecni. Jenze od jara furt HO - takze jsem si nechala vysetrit a odlozila nakup cca 3 mesice. Protoze jsem se necitila na bryle na PC - proste stara.
Jenze znovu jsem furt na HO, tak jsem nabehla do prvni optiky a koupila prvni bryle co sedly na nos. No dnes jsem je vyzvedla a nesedi mi vubec pocitove. Takze jdu na premereni.
Mam chut se opit.
continuity Klávesnice je dobrá nákupní náplast
, tu využiješ.
mirajo s tými nápismi je to ťažké. Jedine obrúčky ktoré práve nemali výrazný nápis, alebo akékoľvek zdobenie boli tie Ray-Ban. Skúšala som pár krásnych obrúčok, ale tie kamienk, nápisy, zdobenia boli des. Takisto nemám rada široké nožičky, ja potrebujem mať prehľad i z boku, to bol svojho času tiež problém. A hlavne, potrebujem tenké obrúčky a veľké sklá, aby som mala pocit, že tie okuliare na nose nemám. Zvnútra nesmie byť žiadna výrazná farba a ani vzor. To bol takisto istú dobu trend. Do toho mám malú tvár. No strašné.
Candance Na PC...jako multifokalni? Ja mam na dalku asi -4,5, v tech pracovnich nahore totez, dole asi o 0,75 dioptrie min. Asi pred rokem, v 45, uz jsem nedavala v praci monitory, s brylemi uz jsem nezaostrila, bez bryli cteni v pohode, ale monitory jsou dal. Stara, no, pokrok nezastavis![]()
paktofonika Ja mam naopak sirsi oblicej a vetsi hlavu nez prumer. Zadna hruza, ale ne vsechny one-size cepice mi jsou. Tim mam vyber bryli taky trosku omezeny. Zdobeni, napisy, vsude mi rikali, ale zakaznice to chteji... no a ja ne.
continuityVlastně kecám, zakoupila jsem sonický zubní kartáček a zubní sprchu
, ale to není na sebe, ale do sebe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí