Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:50

pecka pekný batoh, ten ti pôjde ku všetkému :)

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:52

paktofonika ďakujem.Nevedela som sa rozhodnúť pre farbu,lebo čierny a sivý som nechcela.Napokon som konzerva zostala v tmavom móde.V pondelok idem do práce,tak bude mať premiéru :)

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 15:59

pecka no jo, já byla vždycky málo odvážná školačka  Batoh má skvělou barvu. Taky budu muset nějaký pořídit na jaře...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 16:07

pecka o aha, on nie je čierny. Je to khaki, alebo hnedá? 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 16:23

Sweet Potato Od toho pásku dolů mi to stojí. Hlavně, když se kouknu ze strany. :-(. Ale S by bylo každopádně lepší. Ale jak jsem psala- na doma dobrý. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 16:29

711990 hele, to se mas, k zubari se da chodit opakovane..! Ja mela nedavno setkani se sexy lekarem pri vstupni prohlidce (nastesti se sestavala jen z vyplneni papiru), jako mel rousku, ale svaly a nemalo tetovani bylo videt i tak. Jenze! Celou dobu byl strasne mily a sympaticky a jak clovek nevidi pul obliceje, tak jsem vubec nepochopila, ze on se mnou docela dost flirtoval... Tak jsem si stezovala kamosce, ze ta rouska uplne ztezuje tu komunikaci v naznacich a kamoska mi rekla: "houby rouska, blba ses..!" A mela pravdu...

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 16:39

Pavlena no teda!!!! Tos teda prosvihla! Potetovanyho doktora jsi mohla ulovit:D

Offline Garfie
28585 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 16:45

Pavlena  To je vtipný, ale kámoška má pravdu!!! Já nejvíc sexy doktory potkala pokaždé s dítětem! Nej byl ortoped, u kterého jsem byla na kotrole kyčlí s novorozencem, no tak to nezaflirutješ, že jo, myšlenky mimo, vykojenej mozek. Týpek svalnatej, potetovanej, drsnej horolezec, na zdech fotky všech možných velehor. A druhej byl rehabilitační, kterej vyšetřoval dceru po neuroborelioze, ten by zjevně i flirtoval, ale tak jsi tam s dcerou, že jo.... Ale sestřičky kolem něj skákaly dobře!! 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 16:55

paktofonika dark olive

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 17:07

Hele nestezujte si na ty barevne respiratory. Ja vcera vyprala vsechny bile rousky a nekdo (vim kdo) mi tam hodil cerveny satek.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 18:41

Asi to patří spíše do přiznání/stížností, ale já poslední dobou nemám vůbec chuť kupovat věci na sebe. Asi vzhledem k představě "kam bych to teď nosila"? Ale tady se pokochám vždy ráda

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 18:44

Garfie ja cetla velehory na ZADECH a rikam si sakra, to se predvadel do pul tela nebo jak to vi? Pak mi to docvaklo

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 18:51

marieu neviem, či je to u teba ešte aktuálne, ale už dávnejšie si sa pýtala na skúsenosť s okuliarmi od Muscat. Za seba určite nedoporučujem.

Offline Kora
příspěvků moje polička 29. ledna 2021 18:57

whiskas my jsme zrovna dnes s kolegyní konstatovaly,  ze v téhle době nakupujeme jak zběsilý. Nejlíp mi to jde v noci,  když nemůžu spát, jen tak mimochodem se nekam podívám a uz to jede. Ale chodím naštěstí normálně do práce,  takže aspoň tam to uziju. Ale stojí to dost peněz tenhle koníček

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 18:59

paktofonika určitě to aktuální je! Po zimě musím bezpodmínečně pořídit alternativu k čočkám. Musím přiznat, že se mi sice designově líbí, ale nějak to na m celé nepůsobí důvěryhodně.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 19:04

marieu no mňa dosť štve, že som si proste nenechala len vymeniť sklá v Raybanoch. Dnes som si ich dala po skoro 2 mesiacoch na oči a je to sto a jedna. Škoda peňazí na tie Muscaty. 

Offline clothilde
2062 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 19:05

Tak Betty ja vim . Ale mam rada zelenou a v satniku ji mam pomalu

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 19:05

whiskas Som na tom rovnako s nakupovaním. Potrebovala by som síce topánky/čižmy, ale cez internet nakupujem topánky a oblečenie nerada, najmä topánky si potrebujem vyskúšať.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 19:10

paktofonika já se asi budu držet původního plánu a zajedu si při nějaký příležitosti v Praze do některé z ponoček První Optiky... nedá se nic dělat, nejsem tak bohatá, abych si mohla kupovat levný věci. Poslední raybany mám 6.rokem, akorát jsem na nich zničila ten lesklý finiš na obrubě-chovám se k nim macešsky a občas je umyju saponátem pod vodou. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. ledna 2021 19:17

marieu mne sa ten lesklý finish zmazal iba z nožičiek, ale objednám si nové nožičky a pôjdem si dať niekde spraviť sklá. Ako mne nešlo u Muscatov o cenu, ale skôr o to, že tam mali obrúčky, ktoré mi sedeli, mám s tým totiž dosť problém a máločo mi sedí. Ja si trochu myslím, že mi dali i zlé dioptrie. Papierovo to sedí, ale pocitovo nie. Obrúčky sa mi zdajú nekvalitné, obsluha zákazníka tiež. No proste celé zle. První optiku mám za rohom, ale výklad ma nikdy nezaujal na toľko, aby som vošla, za to v Larooptik majú krásne okuliare, ale to peňaženka plače, a to sa len do výkladu pozerám :D