Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Mha
příspěvků moje polička 31. ledna 2021 15:05

razorblade Zkus dát nějakého přijatelného politika do VIP zjevů, tam se nikdo nežinyruje. Je možné, že když je vidíš osobně, vypadají víc jako lidi. Já mám spíš zkušenost, že na fotkách jsou vyžehleni a okrájení a naživo jsou pomačkaní a rozteklí. Ale já jsem viděla živé asi jen lidovce a komunisty. Jo ještě jednoho za Dělnickou stranu.

A ať dodržím téma - Dnes jsem koupila manželovi boty, číslo 49 se špatně shání, tak mám radost. 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:22

Mha no tyjo, 49! To gratulace, to se shání fakt blbě. Mmch, líbí se mi chlapi s velkou nohou a proto mám toho s 41netrefa no.

Offline Mha
příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:37

andulka01 Buď ráda, nemusíš shánět

Třeba si ale můžete půjčovat ponožky, hledej pozitiva

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:44

Mha Půjčovat? Půjčovat? Normálně mi je krade! Ovšem já vím přesně který obrázkový jsou moje... Já námořnický, on se saxofonama. Já francouzský piknik, on školu. Ještě že ty lichžroutsky jsou růžový

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:49

andulka01 Můžete dělat párový look, ty levá námořnická, pravá saxoxon, on naopak

Offline Mha
příspěvků moje polička 31. ledna 2021 19:51

andulka01 Co? Jako doopravdy ti bere ponožky? Teda kdyby to u nás bylo možný, tak jsme při mé cholericke povaze před rozvodem.

Teda kvůli dětem jsem si pořídila nekolikery růžový ponožky s trapným (hello kitty) motivem, aby se odnaucily půjčovat. Teď už mají všichni tlapky od 41 výš a nemusím se bát ani o boty na běhání ani o ponožky. 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 20:00

Mha Spíš omylem, on ty obrázky vnímá když je dostane, pak už ne, takže když uklízí prádlo, foukne všechny fusky k sobě. U některých mi to neva, ale z těch namornickejch jsem ho svlíkla to nečekal. Já mám 38, tak přeci jen aby mi je nevytáhl, žejo. A taky je houby námořník , zato hraje na saxik.

Offline Mha
příspěvků moje polička 31. ledna 2021 20:04

andulka01   Jo, když je to saxofonista, tak to mu musíš všechno odpustit.

Můj manžel má všechny ponožky odspodu s nápisem Nadměrné, takže se nikdo nesplete, ale děti si ponožky a oblečení míchají a hrozně se hádají, všechno mají v černé barvě. 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 20:15

Mha Promiň, ale fakt tam vetkávaj "nadměrné"?

A teda mnoho černých ponožeknikdy nešisujou stejně v párech, některý zezelenaj, zešedivej, jinak žmolkujou. Proto máme obrázkový. Děti ve škole to dost oceňujou

Offline Mha
příspěvků moje polička 31. ledna 2021 20:28

andulka01 Ano, je to firma, která to tam má jako reklamu

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 21:02

Mha mno, já se furt snažím aby se ti tři chlapi nehádali.. a abych předešla těm nepárovým "černým" andulka01  takže jak to odlišit.. manželovi jsem koupila tchibo sady fuseklí s dnama v týdnu. no to jsem si dala! tuhle si vzal neděli a byla teprv sobota, no hned to ze sebe strhnul:-) a hlavně když není ve středu k nalezení středa, je zle

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 21:08
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 21:10

a hlavně když není ve středu k nalezení středa, je zle

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 21:18

viktorka_od splavu víš co, pošli ho k nám na převýchovu. Pak bude rád, když najde dvě stejné. 

Jsou asi domacnosti, kde lichozrouti tolik neradi, u nás jsou sestěhování z půlky Čech.  

Já mám speciální pytel na lichače, trochu to pomáhá, ale stejně je to katastrofa.

Černé ponožky nemám jediné, všechny se přestěhovali k muži. 

49376 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 21:34

continuity no pozor, dvě stejné nejsou stejné jen proto, že jsou stejné... musí to být správný odstín a délka a upletení toho lemu a zvládne si je teda párovat a sklízet sám, jen furt nechápe ty licháče - asi mu budu muset připomenout, že když jsem se přistěhovala měl jich kýbl:-) vzhledem k rozdílu velikostí a tím že používám víceméně jen kotníkový tak mi moje nikdo nebere. tam, kde bych se bála (do lyžáků třeba) tak si kupuju růžový:P

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 21:37

viktorka_od splavu tak já teda páruji stejné, jako stejné ne jenom černé. A z toho plyne ten kýbl licháčů. 

49376 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 21:40

continuity no právě... ale děckám je to teda naštěstí celkem jedno, tak jim tam ty přibližně stejné občas propašuju:-)

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 21:41

viktorka_od splavu Ponožky jsou zákeřný, už jsem zažila, že ze dvou koupených stejných párů (u mě tmavomodrý) neměla ani jedna po několik vypráních stejný odstín, délku a šířku lemu jako kterákoli ze  tří ostatních - zřejmě individuální vývoj. 

49376 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 21:42

Isca ponožková evoluce

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 31. ledna 2021 22:16

viktorka_od splavu Já jsem takhle jednou koupila snad 40 párů černých ponožek manželovi. Říkala jsem si, že mám klid a budu to jen dávat po dvou. No po vytažení jsem zjistila, že mají z rubové strany barevný pruh. Bylo mi to jedno, ale manželovi ne. Nakonec jsem je ale házela do krabice ať si to páruje sám, protože na to nemám nervy. Ty barvy byly některé hdně podobné.

U kluků mám klid. Jeden nosí jen bílé a černé, ale kotníkové a druhý má tmavě šedé, dlouhé i kotníkové, tak to se skládá dobře.