clothilde přesně tohle si občas kupuju taky, přijde mi fajn, dobrej nákup :)
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz chci sebe a rodinu pripravit na domaci vyrobu. Tak aby vedeli , co je ceka
Emerald tak jsem si prolustrovala ty tady zmiňovaný fešácký doktory a Mužík teda za mě jednička :-).
999 Me by na fotkach asi uplne nezaujal, i kdyz sympaticky vypada i tak, ale v tom osobnim kontaktu je to jina kava. A myslim, ze i dcera vzdycky pookreje, kdyz tam je, i kdyz je fakt, ze na te detske gynekologii jsou vsichni hrozne hodni. Vedi, ze pro ty male i dospivajici holky je to uz tak dost stresujici a choulostiva zalezitost ( a pro rodice taky ). Ale proste Muzik ma tech plusu vyrazne vic. A k tomu asi 2 metry.
Emerald To je právě vidět na fotkách :-). Jak to má dva metry a výrazný nos, trochu klučičí zjev, tak je to můj typ. Aneb, jak jsem už tady několikrát použila, ten by nemusel mít ani řízek :-).
999 zismarja, ty si prohlizis doktory?
Uz aby nas pustili ven...
Ja tohle nechapu, pro me je doktor nutny zlo, dam povinny small talk a mizim.
Uplne jak tu mluvite o tech zazitcich...Vlezla jsem jeste kdysi s vlasama do ordinace a konverzace zacinala: Co dela mlada pekna zenska u ortopeda? Nasledne mrknul na snimek z MR, polkl knedlu v krku a nasledovala zcela jina tonina hlasu. ![]()
Luna Já už mám fakt společenskej absťák
. Tuhle jsem si pro změnu googlovala nějakýho radního, kterej se mihl ve zprávách, protože mi přišel pěknej. Máš pravdu, pusťe nás ven
.
Prosím vás, běžte na vycházku, než vám bude připadat hezky nějaký politik![]()
SunEclipse Klokan přiletí v březnu? ![]()
Co je ten meda - osuska?
eM jj klokan přinese druhou vnučku
Méďa je zavinovačka

Garfie No to ja vim presne, jak se jmenovali vsichni a ze jsem jich za posledni dobu poznala vic, nez je zdravo...Ale ze bych si je sla pohlizet, to by me ani nehlo.![]()
Luna Tak ty jich musíš mít plný zuby, bez ohledu na vzhled!! ![]()
SunEclipse Ta je krásná! Kuschelich ![]()
Garfie No myslim, ze jednoho z mych doktoru mate vsichni plny zuby i vy.
Luna
pravda pravdoucí!
Luna To Teda jo.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí