999 Dekuji! Uz mi dosel mail, ze je posila.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Luna pekný darček si si vybrala. Všetko najlepšie prajem ![]()
Luna moc hezke nausnice a vsechno nejlepsi ![]()
Dnes jsem si vyzvedla velky balik z Answear a vetsinu z toho si necham, nad jednymi satami sice jeste trochu vaham, ale celkove mi ten nakup udelal radost, tolik much jednou ranou ![]()
Luna Ty jsou super, vsechno nejlepsi!
mnum a můžeme ho vidět? ![]()
Luna také gratuluju, dobrý výběr
Luna vsechno nejlepsi k narozeninam!
mnum Mně jede balíček deseti veci z Aboutyou a taky doufám, doufám, že polovina bude dobrá. Ten tvůj balík chci vidět!
Luna Taky přeju všechno nejlepší, ty náušnice ti budou moc slušet!
JankaM Karja hele, nic zajimaveho, pracovni odev na hriste. Svetlemodre dziny, cerne dziny, cerne obyc tricko s kratkym rukavem a cerne kosilove saty, vsechno Medicine. Vahala jsem nad cerno- bezovymi kvetovanymi satami, ale pote co jsem se v nich ukazala manzelovi a dceri (a jeji nadsene reakci, ze vypadam jako nevesta
) si je taky necham ![]()
Luna Blahopřeju!
mnum Dobry nahodou! No já mám taky naobjednane mutterveci. Mikiny, trička, jedny sandále, batoh,dvoje šaty. Dlouho dlouho jsem to orosejvala, tak snad to vyjde. Ty tvoje džíny jsou dobrý, já jsem na džíny z objednání hrozně marná. Myslím, že teď mám u nich úspěšnost 1:8:-D. Takže si nechám už zajít chuť a nějak to dotaham, co mám!
Ty nevěsta šaty se mi taky líbí, i ty košíkové černé, mne teda černá nesluší, jinak bych už je dávala do košíku!
Dneska jsem zjistila, že mám žraloky už i na druhém páru conversek, šmejdi ani dvě sezóny nevydrží. Tak jsem se podívala do slev na sportissimu, co někde inzerovali, a zítra si jdu (pokud najdu nějaké použitelné boty, zbývají asi už jen pohory) pro tohle. Nevím, jestli se mi líbí, co si o nich mám myslet, akorat vím, že chci mít něco růžového a lesklého. Asi taky nějaká mutterissue. 
dzizisketa haha, ruzove a leskle jsem si nedavno objednala barefooty. Taky nevim co mne to popadlo ![]()
Karja dik, mne nastesti cerna slusi, jinak nevim co bych nosila
a ty kosilove jsou z hrozne prijemneho materialu (tencel), maji presne akoratni delku tesne pod kolena, no na prvni obleceni jsem s nimi byla dost spokojena
mnum Z toho tencelu mám jednu košili, taky ji ráda nosím! Khaki teda. To je moje černá:-D
dzizisketa Ty jo, jako růžový lesklý jsem měla Adidasy, když tu tehdy letěly ty stříbrný. Moje nejoblíbenější boty a normálně asi věc, co mi nejvíc kdo chválil nebo nějak zmínil. No teď je nosím na ven, ale už ztratily ten lesk a slávu. Nějaký takový boty bych chtěla znova!
Luna všechno nejlepší ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí