Tenisek nám asi milion, některé jsem od loňska neměla na sobě. Ale šlehač na mléko zlobí už déle a dnes mě fakt nastval. ![]()

Akorát svetlounce zeleny, zítra si pro něj zajdu.
Tenisek nám asi milion, některé jsem od loňska neměla na sobě. Ale šlehač na mléko zlobí už déle a dnes mě fakt nastval. ![]()

Akorát svetlounce zeleny, zítra si pro něj zajdu.
mnum děkuju, všechno hezký. Já jsem taky kupovala spoustu věcí jako na písek s dětma, ale pak jsem to stejně šetřila a na písku byla ve starým. Kalhoty džíny potřebuju, ale fakt nevím velikost, poslední několikery jsem kupovala v Lidlu
A answear je značně diskriminační, mnoho věcí končí vel L nebo 42
nolita Dekuju!![]()
Karjaz Cosu? takovou mam taky, khaki tencelovou, zrovna dnes jsem ji mela na sobe
pri detech je to asi praktictejsi barva nez ta cerna, to budu zase zaprasena matka ![]()
JankaM no ja dziny taky mam problem odhandout velikost, ale jelikoz uz nemam co nosit, musela jsem to risknout a za pomoci krejcovskeho metru a tabulky jsem to nejak odhadla... Ty svetle si akorat budu muset zastrihnout, mam kratke nohy.
Muj posledni dzinovy nakup byly girlfriendy z HM, ty jsem vzala 40 a jsou mi hodne velke (ehm, nechtel by je nekdo odkoupit?)
Kdyby někdo sháněl skvělý boty do terénu tak tyhle běhaj samy ![]()
Teď budu mít dvoje, teda až na narozeniny, takže musím vydržet.
mnum děkuju, všechno hezký. Já jsem taky kupovala spoustu věcí jako na písek s dětma, ale pak jsem to stejně šetřila a na písku byla ve starým. Kalhoty džíny potřebuju, ale fakt nevím velikost, poslední několikery jsem kupovala v Lidlu
A answear je značně diskriminační, mnoho věcí končí vel L nebo 42
![]()
Zkus to HM. Tam mají velikosti skoro neomezený
navíc džíny nemaj špatný... koupila jsem loni ve výprodeji jedny girlfriend, ani jsem je nezkoušela i když to bylo podivný hausnumero, ale vyšly na stopadesát korun
a kudy v nich chodím, tudy mi je všichni chválej a ptaj se kde jsem tak dobrý koupila! Teď jsem náhodou padla na ty samý (jen tmavší) v českým eshopu, v pátek přišly a cajk. Střihově mi ty girlfriend vyhovujou nejvíc...
barbucha a mohla bys prosím dát o džínách bližší informace.? Typ a kde.
dovolim si spitnout, ze tady je sleva na marteny. Kdybyste mely nektera zajem ![]()
Dyk to píšu. V HM eshopu a typ girlfriend ![]()
Třeba tady. Zadáš si do hledání "girlfriend" nebo co chceš... akorát že velikosti můžou bejt už probraný.
Ty moje původní chválený jsou "girlfriend regular" světlejší s nezačištěným okrajem a jedním malým natržením na stehně myslím, teď přišly tmavší se začištěným (stejně to ohrnu) a bez děr. Díry už moc nemusím, nevím jestli se na seniora hoděj ![]()
barbucha diky, já díry rozhodně ne. Ale už se delší dobu probiram tímhle typem u Reserved a Mohito a tak rada bych si je předem vyzkoušela. Tak snad to HM až otevřou, ten je i u nás ve městě.
mnum ty Groundies jsou uplne bozi. Kamaradka ma klasicky bily a na prvni pohled jsou k nerozeznani od tenisek typu Stan Smith. A jsou hrozne pohodlny.
clothilde Naštěstí tam nejsou ty, co chci.![]()
711990 jo, jsou lehoucke a moc pohodlne, a ani nejaou osklive jak nektere (vetsina) barefooty byvaji
Dvoje baleriny. Cerne kozene a velice pohodlne:

A stribrne nekozene a nepohodlne, ale libi se mi a porad mi je nekdo chvali:

Ty stribrne kupuju uz potreti ![]()
Neni to totiz zadna kvalita a moc nevydrzi - no ale tak za $30 to tak zhruba odpovida.
Nevim, co budu delat, az na DSW nebudou k dostani...
Luna všetko najlepšie a náušnice sú krásne!
letfenixa Moc dekuji![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.