Ignis Dekuju, me prave ten tvar taky zaujal; ja nemam rada spicate, tak nosim zasadne s kulatou spickou, a no a tohle byla aspon trochu zmena ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Luna A dodatecne vse nejlepsi k narozeninam ![]()
ach jo, designville ma slevy a jak vime, tak hlavne Vitry neni nikdy dost ![]()

jinx teda! Dobry nakup
711990 dekuji! tu bilou presne potrebuji do kuchyne k vesaku hang it all, tak mi ta sleva prisla presne jak na zavolanou, se na ni tesim. Byla skladem, takze to bude raz dva, designville je rychly.

jinx o tom vesaku uvazujem, je uplne bozi! A zidli mame:D momentalne teda je v loznici u stolu, jeji misto zabral Tonda:D
711990 ja si ho koupila, aniz bych ho pred tim ve skutecnosti videla a prekvapilo me, jak krasny na zivo je. Jdete do nej! :)
jinx no jdu to zrovna ukazat sambovi, ze maji slevy....:D
jinx krasnej hrnek! A nasadilas mi brouka do hlavy s tema slevama, protoze uz delsi dobu mam zalusk na vitrackou tip ton zidli. Kdysi jsem na ni sedela nekolik hodin v zasedacce skodovky a kdyz jsem si na ni zvykla, byla jsem nadsena.
razorblade tak si udelej radost :) a diky!
jinx To je taaak krásné...Škoda, že já už mám totálně zasekaný byt. Ale třeba časem a postupně pořídím, mám trochu šílený plán, spíš velký sen teda, že si pronajmu jednoho krásného dne nějaký kutloch aka ateliér. ![]()
jinx Vesak je fantastickej! BY se mi moc libil, ale nemam ho kam dat
jinx pekny nákup ![]()
jinx žádný ach jo, jupí přece
Pěkný výběr!
jinx židle je nádherná, hrnek taky, ale co je to třetí, marně přemýšlím.. ![]()
Luna To ti moc přeju! Manžel moji kamarádky si pro tvoření ateliér pořídil a jako je to dobrej vztahovej katalyzátor. Někdy do něj odchází i na víc dní a ji ho teď taky půjčuje, třeba na odpoledne, aby se zregenovala od deti:-D. Tak držím palce, u vás by to snad nebylo ani tolik drahé.
Dadoo dekuji. To je doza, koupila jsem dve, jednu na kavove kapsle a druhou na granolu.
jinx No Prave ze ne!! Uz jsem i premyslela co bych zprehazela a nejde to, k tomu Wesovy by se hodil celkem. Nevadilo by mi, ze neni v predsini, tam mam skrin na kabaty i pro navstevy tak cajk.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí