Jo, takový si o haluz vysloveně říkaj ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha Debata o kvetinarstvi byla asi vedle, ale ja moc chvalim tohle lukash.florist. Kytka pro svagrovou k 50, bleskova akce v sobotu rano, byla to asi treti vazba v zivote, nad kterou jsem achla
.Cena skoro polovicni nez jak jsi postovala Kvetinyodpotoka. Berou pry prevazne ceske kytky, to mi tvrdila kamaradka, to neoverim. Ale mili a moc sikovni jsou kazdopadne.
Pěkný kytice ![]()
mirajo krásne kytice ![]()
mirajo Lukash Florist
můj oblíbený, asi před rokem jsem ho tady doporučovala. I pokojovky jsem u nich kupovala a drží :)

Jo, slušný jednání
Já si zas v malinkým květinářství vybírala co do kytice, už těsně před zavíračkou - tak jsem nechtěla zdržovat a šup tuhle, šup tamtu... načež paní pravila jen si v klidu vyberte, a víte co? vemte si tady ty všechny, mam je tady od rána! vybrala všechny kyblíky co měla poloprázdný a řekla si tak směšnou cenu, že jsem si byla jistá že jsem se přeslechla.
Ty barvy ![]()
Nemáte někdo prosím slevové kupóny eobuv?
Catherinne MARIANNE

![]()
tina děkuju moc ![]()

Já mám radost z lampy. Chtěla jsem si ji koupit, až mi vrátěj daně, ale díky upozornění jinx na designville jsem si ji objednala už teď. Když svítí, tak vypadá krásně. Tak se těším, že nám po dvou letech nebude ze stropu trcet jen žárovka...

Moje vysnena vaza je od Alvara Aalta, ale kdyz ja mam pocit, ze nadob na rezany kytky mam hodne. Nejradsi je stejne davam do modrobilyho malovanyho dzbanu, tak se bojim, ze by z ni byl jen ten povestnej lapac prachu![]()
Ounz lol ty jsou:))
razorblade ta se mi moc líbí , ale bojím se, že bych do ní neuměla ty kytky naaranžovat. Tak to mě zatím zastavuje od nákupu.
jinx
musela sem prostě
tenzie ta je moc pekna. Hledam teda neco uplne jineho, nad nas stul by to bylo mimo, ale moc se mi libi. Ja bych tak chtela doladit dum uz! Ale pres ty internety me to nebavi a nejde. Hlavne to maji casto nafocene v dost velkorysych interierech, pak si to predstavim u nas a nikdy nevim
.
razorblade Ta je super, ale v tom popisku kecají. Příběh té vázy je jiný, zajímavější :-).

Vaza na mem wishlistu - jmenuje se Moon a rozhoduju se uz tretim rokem :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí