baltik radua crystal sleduju na fb (hlavne teda kvuli psikum
) a dela krasny veci.
No, dneska jsem uz pomalu propadla panice. Sla jsem do loccitane s tim, ze ji zam koupim poradnej balicek, a oni se asi nepocitaj mezi drogerie.
baltik radua crystal sleduju na fb (hlavne teda kvuli psikum
) a dela krasny veci.
No, dneska jsem uz pomalu propadla panice. Sla jsem do loccitane s tim, ze ji zam koupim poradnej balicek, a oni se asi nepocitaj mezi drogerie.
Mrakoplas tak že bych vzala ještě tu 34 dokud je raději. A pak jednu vrátím.
Scuba mám XS, zavinovací též... Cocony mám jedny v 36 a dvoje v 38 dokonce
Maky tiež som si nakoniec nechala scuba XS, ale sú trocha na hrane v ramenách, zavinovacie sú v xs dobre, ale tie nemajú rukávy.
Vezmi obidve a porovnas. Modru v 36 nemajú, ale skúsim na ňu číhať, či niekto nevráti :)
Mrakoplas právě teď maji modrou vel 36
mitford sister kdes koupila cerny brejle? Se mi libi snad i vic nez zelvi..
Pavlena na aboutyou. vyloženě jsem po nich pásla :) objevily se tam, a ještě na matches za podobnou cenu, ale nevím, jak to má matches s poštovným a clem teďka. tak aboutyou
Maky vďaka, už mám na ceste obidve ![]()
![]()
mitford sister prima, děkuju, budu je sledovat.. ![]()
Mrakoplas nápodobně
razorblade já bych se klidně nebála ani tý "softshellový mikiny", pokud to je něco, co si přeje a používá. Vybrat nějakou ne z C&A, ale něco pořádnýho, nepromokavýho, kvalitního atd., co se užije do roztrhání.
razorblade to je fakt těžké. Já jsem nevěděla, co dceři k osmnáctinám a na výslovný dotaz chtěla krosnu. Což je asi jako ta mikina. Dostala ji a byla spokojená. Ale neradím Ti, abys mamince koupila mikinu, tak jsem to nemyslela.
Koupila jsem si boty na sport. Mizuno.

Mirka taková je moje ségra, trochu vlastně i já. K 18. nám sice mamka vnutila;) nějaký šperk, ale jinak si ségra přeje třeba peníze na výlety nebo tu krosnu. Já naopak dost často chci něco praktického.
Mha Vida, výbavu už máš, takže? ![]()
whiskas Takže zítra se přiznám k nelegálním přečinu, ale ve správném vlákně. ![]()
Mha Jé, máme stejný boty!
já na podzim, na běhání, jestli jsem v nich vyběhla tak dvacetkrát, tak moc
ale jsou moc pohodlný,dokud nejsou zničený běháním,tak v nich v mezičase chodím po městě ![]()
Isca Hura! Mám něco kolektivniho a nejsou to moli!
Tedy děkuji, myslím že potřebuji radua vázu ve všech barvách ![]()
JankaM no veru mne bude stacit zelena a cira
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.