Knizku Romanske kostely Cech. Inspirace jinym vlaknem.
Co jste si dnes koupili/y?
Mne se ty banaty a barevny vazy moc nekibi, ale tuhle bych brala hned
https://www.raduacrystal.cz/e-shop/vaza-neha/
Mam doma tvarem stejnou jako tahle, je teda jen obycejna bez tech brusu a zadna rucni vyroba, ale je z tenouckeho skla a kytky v ni vypadaji moc hezky.
Kokoska Mám to stejně, tahle se mi fakt líbí.
mnum Tak mám objednanej tvuj nákup z answear:-D Teda ten ,,nechanej,, ty dvoje kalhoty a ty černé šaty. Protože můj ,,mamanakup,, z Aboutyou neobstál. Asi z 10 věci jsem si nechala jedny šaty.... Ta barva je ve skutečnosti taková bledší. /vero-moda/kosilove-saty
Karja ouje, citim zodpovednost
tak pak napis dojmy, snad nebudes vracet. Ty tvoje ponechane saty jsou hezke, libi se mi takove tlumene odstiny zelene ![]()
Mne se ty banaty a barevny vazy moc nekibi, ale tuhle bych brala hned
Ta se mi taky líbí nejvíc. Kdybych se nezařekla že už žádnej další lapač prachu mi domů nesmí, hned bych si ji pořídila.
Barevný vázy jsou ošidný, musíš kupovat kytku do tý barvy aby se to netlouklo... Do čirýho skla můžeš dát cokoliv ![]()
mnum Jj je to odstín ,,tátova pracovní košile,,:-D. Sambovi se taky líbily, říkal, ze jsou teda trochu asexuální, ale že to teď tak nosím, že to je asi z toho pekla:-D
Koupila jsem si yoga víkend na Palávě, k tomu dvě tématický trička a časák.))

nellielovett super triko :)
a já jsem si koupila výrobník sifonu, zkouším ho..no asi budu dneska hodně dobře hydratovaná ![]()
nellielovett to tričko je super, odkiaľ prosím?
Mrakoplas Reserved. Ještě jsem vzala tohle.)

nellielovett bozi motivy na těch tričkách :) a jóga pobyt, super. Taky mám v plánu yoga retreat
až bude teplo a snad i bezpecno
ja jsem dnes nakoupila par letních triček a jedny saty v Young Primitive.
a zkusila jsem bambusové kalhotky Maia, česká vyroba.. V M&S se jejich kvalita nějak zhoršuje, tak snad budou tyhle dobry :)
nellielovett díky, pozriem. Väčšina strihov tričiek mi u nich nepasuje ale vyskúšam. Druhé je tiež dobre ![]()
nellielovett Reserved ma ty kocici motivy vyborny. Jogu s kockou asi potrebuju.
barbucha Radua libi. Moje oblibeny vazy moc nezny nejsou...www.prasklo.com...ale ta komibace krehky sklo a beton je pro me![]()
Tulipe No hrozně se těším, ale vzala jsem až červencový termín, na květnový jsem si netroufla.A klidně pak dej vědět, kam jsi vyrazila, chtěla bych si dát pak ještě jeden víkend v září, tak pro inspiraci.)
barbucha Mam podobnou v loznici a v ni jarni haluz
Ty s barevnym sklem bych si taky nevybrala.
nadherna je bandaska od dechem, chci ji, ale potrebuji ji videt, tak cekam, az otevrou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí