MP Marge Taky myslím, že jsi dobře udělala! A máš moc hezký obličej, na krátké vlasy jako dělanej. Trošku to vidím teda jako barbucha že mi to nějak nepripada jako hotové dílo kadernika, ale doma to dostylujes. Hlavne si myslím, že ten dojem dělá to, jak ty vlasy ještě ,,lezej,, tak jak byly zvyklý v těch dlouhejch, viz treba ta pěšinka. No a teď jsem viděla nějaký video Martiny Partlovy(pro amiky - ženská co zpívá s Čechomorem) a ta má teď takový krátký vlasy s delším vrškem a to by ti taky slušelo, pokud by ses rozhodla mít krátký účes trošku delší;-)
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha no ja som práve myslela, že z hentoho uhlu človek odfotí kulovy a v skutočnosti to mozno vyzerá uplne ináč. Ale chápem čo vravíš :)
Damy, dekuju za zpetnou vazbu, jinak obavam se, ze na fotku to svadet nemuzu - ono to opravdu takhle vypada, ma to byt takovy jakoby rozcuch, jde tedy o umelecky zamer!
Ono z mych vlasu toho moc vytvorit nejde. Kdybych se vyfotila z boku, tak byste videly, jak jsou proridle.
Oproti te hruze, co jsem tam mela, je to fakt velkej pokrok!
MP Marge pristane ti to, urobila si dobre ![]()
MP Marge urcite,lepsi zkratit nez dlouhe vlasy co popisujes.Mas hezky oblicej to se casem doladi.![]()
MP Marge kratky vlasy ti fakt slusi, mnohem lepsi, nez dlouhy!
K tvému obličeji krátký střih sedne dokonale.....a doladění rtěnkou je šmrncovní.![]()
MP Marge Je to dobrý!
Sama mám vlasů sice víc než ty, ale jemný, každý ráno musím umýt a proměnit se v člověka, na jinou variantu spokojenýho soužití než krátkou jsem za celej život nepřišla. Když budeš chtít víc rozcuchat, zkus styling s hlínou, jílem, ty se mi nakonec osvědčily nejvíc.
MP Marge já se připojuji, fakt ti to moc sluší
MP Marge moc ti to slusi, udelalas dobre ![]()
Damy, dekuju, udelaly jste mi radost ![]()
Ale s tim stylingem doma bude trochu problem! Ja jsem strasna nesika, coz je jeden z duvodu, proc jsem si tolik let nechavala delat tu trvalou - vyfoukat v predklonu difuzerem a rano navlhcit a vymackat kudrny jakz takz zvladnu. Ale to je fakt vsechno ![]()
Ja fakt vubec nevim, co s tim mam doma delat! Kadernik mi predvadel, jak nanest penu na zvyseni objemu, a jak to vyfenovat, ale on proste na to ma grif, ktery ja neumim.
Rikam si, jestli bych to nemela jeste zkratit, treba tak, jak to ma Barbucha. Nebo se mi jeste hodne libi uces Maureen. Ze by se mi ta kraticka delka mozna lip udrzovala? ![]()
MP Marge ono to casem bude lepsi, vlasy si zvyknou a zesili. Treba by stacilo zatim nejakym gelem to trochu projet po stranach. Ale slusi ti ta kratka verze moc!
MP Marge Je to dobrý!
Sama mám vlasů sice víc než ty, ale jemný, každý ráno musím umýt a proměnit se v člověka, na jinou variantu spokojenýho soužití než krátkou jsem za celej život nepřišla. Když budeš chtít víc rozcuchat, zkus styling s hlínou, jílem, ty se mi nakonec osvědčily nejvíc.
Zni to dobre, ale co to je? Predpokladam, ze nejake pripravky, ktere obsahuji jil?
"Rozcuchat" totiz zni lakave, to by mi urcite slo lepe nez cesani ![]()
Kokoska Vidis, ze jsem to nevyfotila ze stran a zezadu ![]()
Ted uz to nebude ono...
Mrakoplas Jako mlýnek na mák používám obyč tříštivý mlýnek na kafe kafe bych v tom samozřejmě nemlela ale sušené houby, mák, z krystalového cukru když potřebuju udělat práškový apod. naprosto bez problémů. a byl za pár korun
viktorka_od splavu Taky tak. Na mák úplně v pohodě, obzvlášť pokud rodina mák nemiluje a melu ho jednou za sto let. Na kafe už mám jiný, to už netříštím![]()
MP Marge Tohle byl místní tip tuším od Barbuchy a byl výbornej...https://www.gentlemanstore.cz/kosmetika/ostatni-105/pripravky-na-vlasy/hanz-de-fuko-quicksand-jilosampon-na-vlasy-56-g.
Teď mám nějaké levnější varianty dostupné běžně, ale není to úplně ono. Navíc, když dorostou delší, tak už to plihne, kroutí, dělá si co chce...
Umyla, trochu natužila, vysušila během chvíle, rozcuchala a šla. Jinak to ani neumím![]()
MP Marge V delších jsem tě sice neviděla, ale tohle mi připadá dobrý. Máš krásnou pleť.
MP Marge ono si to sedne, v kazdym padu myslim, zes udelala dobre. Hlavne tech pripravku na vlasy nepouzivej moc najednou, moc je nezatezuj. Mne vzdycky delalo dobre neco s pantenolem, pak byly vlasy silnejsi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí