Lamicka
krásné. Já je odpískala, protože je mi jasné, že bych je nenosila a jako domácí obuv mi stačí jiný model.
Co jste si dnes koupili/y?
MP Marge moc ti to sluší
dobře jsi se střihem udělala-změna je život a ten styling vychytáš,prostě se s tím naučíš pracovat...já mám vlasy jemné,musím umýt každé ráno a krátky střih je pro mne jediné řešení...dávám jen tužidlo a velmi krátce profouknu..a trochu laku...
Fakt to foukáš každej den?! Já teda jen frotýruju ručníkem a než se navlíknu do hadrů atd., tak hotovo, cajk! Tužidlo ani lak vůbec nemám, jen tu "hlínu" (pro zvláštní příležitosti, tak jednou měsíčně).
Přišly mi ty dnes mixéry, jsou krásné a bytelné a co je nejlepší vejdou se mi do skříňky ![]()
K večeři jsem si vyrobila mango lassi.
MP Marge moc ti to sluší
dobře jsi se střihem udělala-změna je život a ten styling vychytáš,prostě se s tím naučíš pracovat...já mám vlasy jemné,musím umýt každé ráno a krátky střih je pro mne jediné řešení...dávám jen tužidlo a velmi krátce profouknu..a trochu laku...
No ja prave uvazuju, ze priste kadernikovi prinesu tvoji fotku a pozadam ho, at to ostriha podle tebe!
Možná tušíš správně, ale přece má dost krátký... ty se musej každý ráno umýt, to chápu - vstanu s jednou stranou zploštělou a druhá mi stojí... ale po tom umytí uschnou během pikosekundy přece, žádný foukání a další styling není potřeba.
Teda mluvím z vlastní zkušenosti, kdy zcela bezúdržbovej sestřih je to, co mi - lemplovi, co musí eště ke všemu brzo vstávat - naprosto vyhovuje... umejt, použít ručník a jít.
MP Marge
Ta hlína je fakt dobrá, tu zkus. Přidá i na objemu
Osobně bych teda ještě (příště) vystříhala víc kolem uší - ty cancoury tam dělaj takovej neupravenej dojem (proto jsem se vlastně divila že je to čerstvý od kadeřníka).
Jo, to mas pravdu. Ty cancoury casem se jeste tak nejak roztrepaly, a kdyz jsem se na sebe podivala vecer do zrcadla, tak jsem vypadala jako kalous usaty ![]()
Zu
Možná tušíš správně, ale přece má dost krátký... ty se musej každý ráno umýt, to chápu - vstanu s jednou stranou zploštělou a druhá mi stojí... ale po tom umytí uschnou během pikosekundy přece, žádný foukání a další styling není potřeba.
Teda mluvím z vlastní zkušenosti, kdy zcela bezúdržbovej sestřih je to, co mi - lemplovi, co musí eště ke všemu brzo vstávat - naprosto vyhovuje... umejt, použít ručník a jít.
No a ted jak to pises, tak si rikam, ze bych teda asi mela kopirovat spis tebe ![]()
barbucha jsem čerstvě ostříhaná a jednu stranu mám úplně nakrátko a už i pro profouknutí fénem to mám přes půl hodiny mokrý. Ne vlhký, fakt mi to neschne, to jsou ty pitomý porézní vlasy![]()
MP Marge Super už ted! A na Maureen ti to bude slušet ještě vic.
barbucha Na období - umyju vlasy, přejedu ručníkem a jdu - vzpomínám ráda. Pak bylo pár let - umyju, nechám uschnout, ránu promackam a ono se to nějak navlni. No, posledních deset let foukám. Vlasy ubývají, vlnit se jim už moc nechce. Že bych se vrátila k "ručníku"?
continuity u nás jede nová hračka zatím denně. Nejvíc smoothie.
Novy brzdy do auta, oleje a technickou, vse za cca 9 tisic. No, dokazala bych je utratit lip![]()
razorbladeno ja si myslím, že nové brzdy v aute sú fakt dobre utratené peniaze ![]()
No a ted jak to pises, tak si rikam, ze bych teda asi mela kopirovat spis tebe
No co se "péče" týče, tak klidně - míň se o ty vlasy už starat ani nejde (leda je přestat i mejt
), ale jinak uvidíš sama, co ti líp sedí, to musíš vyzkoušet na vlastní kůži...
barbucha noooo...ty moje fakt jemný vlasy jednoduše kapku stylingu potřebují-a to foukání trvá asi minutku-foukám a prohrabuju je rukou..lehce se přizdvihnou a vypadá to líp...
sim tebe...ta hlína je jaká značka???...
nebo tam mám rovnou plácnout bláto???
razorblade au.. takovyhle nakupy mam taky dost nerada.. ![]()
razorblade to jsi z toho vysla jeste lacino. my opravu turba a chladice a 26 tis je v haji.
Ginger nojo, ja s tim autem skoro nejezdim, abych ho moc neopotrebovala
na 14 let starym aute mam najeto asi 62 tis![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí