Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 21:47

Lamicka krásné. Já je odpískala, protože je mi jasné, že bych je nenosila a jako domácí obuv mi stačí jiný model.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 21:48

MP Marge skvělý krok, moc ti to sluší. A máš nádhernou pleť a rty - jak již podotkla barbucha.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 29. dubna 2021 21:49

MP Marge moc ti to slušídobře jsi se střihem udělala-změna je život a ten styling vychytáš,prostě se s tím naučíš pracovat...já mám vlasy jemné,musím umýt každé ráno a krátky střih je pro mne jediné řešení...dávám jen tužidlo a velmi krátce profouknu..a trochu laku...

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 21:59

Maureen 

Fakt to foukáš každej den?! Já teda jen frotýruju ručníkem a než se navlíknu do hadrů atd., tak hotovo, cajk! Tužidlo ani lak vůbec nemám, jen tu "hlínu" (pro zvláštní příležitosti, tak jednou měsíčně).

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 22:59

barbucha tuším, že Maureen bude mít jemný a vlnitý vlasy, tam to jinak moc nejde. Leda vyfoukaný vlasy ještě vyžehlit, což je jediný řešení u mě, když mi trochu odrostou a mohu mýt až obden, ale zásadně ráno. Když se vyspím jen na vyfoukaných, je nutno to umýt.

Offline continuity
43196 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 23:04

Přišly mi ty dnes mixéry, jsou krásné a bytelné a co je nejlepší vejdou se mi do skříňky

K večeři jsem si vyrobila mango lassi. 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 23:18
Reakce na Maureen:

MP Marge moc ti to slušídobře jsi se střihem udělala-změna je život a ten styling vychytáš,prostě se s tím naučíš pracovat...já mám vlasy jemné,musím umýt každé ráno a krátky střih je pro mne jediné řešení...dávám jen tužidlo a velmi krátce profouknu..a trochu laku...

​No ja prave uvazuju, ze priste kadernikovi prinesu tvoji fotku a pozadam ho, at to ostriha podle tebe! 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 23:20

Zu 

Možná tušíš správně, ale přece má dost krátký... ty se musej každý ráno umýt, to chápu - vstanu s jednou stranou zploštělou a druhá mi stojí... ale po tom umytí uschnou během pikosekundy  přece, žádný foukání a další styling není potřeba.

Teda mluvím z vlastní zkušenosti, kdy zcela bezúdržbovej sestřih je to, co mi - lemplovi, co musí eště ke všemu brzo vstávat - naprosto vyhovuje... umejt, použít ručník a jít.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 23:22
Reakce na barbucha:

MP Marge 

Ta hlína je fakt dobrá, tu zkus. Přidá i na objemu Osobně bych teda ještě (příště) vystříhala víc kolem uší - ty cancoury tam dělaj takovej neupravenej dojem (proto jsem se vlastně divila že je to čerstvý od kadeřníka).

​Jo, to mas pravdu. Ty cancoury casem se jeste tak nejak roztrepaly, a kdyz jsem se na sebe podivala vecer do zrcadla, tak jsem vypadala jako kalous usaty

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 23:23
Reakce na barbucha:

Zu 

Možná tušíš správně, ale přece má dost krátký... ty se musej každý ráno umýt, to chápu - vstanu s jednou stranou zploštělou a druhá mi stojí... ale po tom umytí uschnou během pikosekundy  přece, žádný foukání a další styling není potřeba.

Teda mluvím z vlastní zkušenosti, kdy zcela bezúdržbovej sestřih je to, co mi - lemplovi, co musí eště ke všemu brzo vstávat - naprosto vyhovuje... umejt, použít ručník a jít.

​No a ted jak to pises, tak si rikam, ze bych teda asi mela kopirovat spis tebe

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 23:26

barbucha jsem čerstvě ostříhaná a jednu stranu mám úplně nakrátko a už i pro profouknutí fénem to mám přes půl hodiny mokrý. Ne vlhký, fakt mi to neschne, to jsou ty pitomý porézní vlasy

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 00:11

MP Marge Super už ted! A na Maureen ti to bude slušet ještě vic. 

barbucha Na období - umyju vlasy, přejedu ručníkem a jdu - vzpomínám ráda. Pak bylo pár let - umyju, nechám uschnout, ránu promackam a ono se to nějak navlni. No, posledních deset let foukám. Vlasy ubývají, vlnit se jim už moc nechce. Že bych se vrátila k "ručníku"?

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 00:13

continuity u nás jede nová hračka zatím denně. Nejvíc smoothie. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 00:34

Novy brzdy do auta, oleje a technickou, vse za cca 9 tisic. No, dokazala bych je utratit lip

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 07:06

razorbladeno ja si myslím, že nové brzdy v aute sú fakt dobre utratené peniaze

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 08:46
Reakce na MP Marge:

​No a ted jak to pises, tak si rikam, ze bych teda asi mela kopirovat spis tebe

​No co se "péče" týče, tak klidně - míň se o ty vlasy už starat ani nejde (leda je přestat i mejt ), ale jinak uvidíš sama, co ti líp sedí, to musíš vyzkoušet na vlastní kůži...

Offline Maureen
příspěvků moje polička 30. dubna 2021 16:00

barbucha noooo...ty moje fakt jemný vlasy jednoduše kapku stylingu potřebují-a to foukání trvá asi minutku-foukám a prohrabuju je rukou..lehce se přizdvihnou a vypadá to líp...

sim tebe...ta hlína je jaká značka???...nebo tam mám rovnou plácnout bláto???

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 23:03

razorblade au.. takovyhle nakupy mam taky dost nerada..

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 01. května 2021 07:45

razorblade to jsi z toho vysla jeste lacino. my opravu turba a chladice a 26 tis je v haji. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 01. května 2021 08:21

Ginger nojo, ja s tim autem skoro nejezdim, abych ho moc neopotrebovala na 14 let starym aute mam najeto asi 62 tis