MP Marge Jdu pozdě, ale teda jsi hustá..! Zvlášť když jsi psala, jak si ceníš dlouhých. A je to dobrý, jsi moc hezká a máš super rtěnku i naušnice (miluju jednoduché kruhy!).
Co jste si dnes koupili/y?
Lamicka ty druhý jsou boží..!
Lamicka dobre jsi udelala!!:)
MP Marge uces si sedne, naucis se s nim pracovat. A moc ti to slusi, mas krasnej oblicej a jsi typ na kratky vlasy!
MP Marge slusi ti to :) moje znama si na kratke pochvaluje pudr do vlasu, ze je to na objem a tvar nejlepsi.
viktorka_od splavu ten mám, kúpila som ho práve kvôli tomu maku a nič, nepomelie ho dobre. Ďalší už skúšať nebudem :)
Tak vidite. Tolik z vas mi napsalo, ze jsem typ na kratke vlasy - a ja si cela leta myslela, ze prave naopak; ze mi kratke vlasy vubec neslusi, a ze v nich vypadam jako muzatka ![]()
MP Marge slusi ti to :) moje znama si na kratke pochvaluje pudr do vlasu, ze je to na objem a tvar nejlepsi.
Pudr, rikas!? ![]()
To je neco jako suchy sampon?
MP Marge Tohle byl místní tip tuším od Barbuchy a byl výbornej...https://www.gentlemanstore.cz/kosmetika/ostatni-105/pripravky-na-vlasy/hanz-de-fuko-quicksand-jilosampon-na-vlasy-56-g.
Teď mám nějaké levnější varianty dostupné běžně, ale není to úplně ono. Navíc, když dorostou delší, tak už to plihne, kroutí, dělá si co chce...
Umyla, trochu natužila, vysušila během chvíle, rozcuchala a šla. Jinak to ani neumím
No prave ja uz vidim to plihnuti a krouceni, proto si rikam, ze to mozna jeste pristrihneme!
A dekuju za typ, koukam, ze "vyrobeno v Kalifornii", to bych tady mohla i sehnat ![]()
Akorat se musim podivat, jestli testuji na zviratech...
MP Marge Testovano pry na Davidu Backhamovi ![]()
Lamicka
oboje sú super
MP Marge Dobry to je! 100% lepsi nez dlouhy. Ja bych se s tim stylingem moc neparala, ani to imho nemusis fenovat, jen bych to natvarovala rukama necim co neznici objem (ta hlina vypada good), klidne zkus rozny zpusoby ono si to sedne. Me by se na tobe libilo boky uliznutejsi a vrsek vyssi.
0zero7 No jo, jenze prave to "natvarovala" je to, co mi dela potize ![]()
MP Marge Sluší ti to, seš pěkná a plné rty závidím.
MP Marge Je to neco jako suchy sampon, ale nelepi.
MP MargeTo bude dobry, neni to tak tezky jak myslis, ja se treba skoro necesu a nic s vlasama nedelam, dam do toho regeneracni krem po umyti a splichnu salt spray a cau. To budes mit v ruce raz dva, mozna nejaky video na youtube pomuze.
MP Marge jsi kočka!
Ta hlína je fakt dobrá, tu zkus. Přidá i na objemu
Osobně bych teda ještě (příště) vystříhala víc kolem uší - ty cancoury tam dělaj takovej neupravenej dojem (proto jsem se vlastně divila že je to čerstvý od kadeřníka).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí