999 teda fakticky jsou úchvatný, to se mi strašně líbí
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu Nosím je moc ráda. Jde to na tři způsoby, já je mám nejvíc utažený, modelka středně, a pak by šly nosit jako volná košile.
I když jsem zapomněla na spuštení předprodeje ve 20:00, podařilo se mi koupit lístky na Dejvické divadlo v létě na letní scéně u Říčan, dokonce na obě dvě zbývající představení, která jsme ještě neviděli. Krása, život jako dřív :)
999 tak na hadry si ted musim nechat 30 let zajit chut
saty jsou super!
Tulipe Asi je pozdě, prosit tě o link :-(.
999 občas se tam ještě něco objeví, refreshuj :) a prý asi ještě místa přidají, podle epidemiologické situace
razorblade Díky :-). A udělala jsi dobře.
Tulipe Díky :-)
Luna Fakt ne, na tyhle nedojde. Ten nařasaný přední díl není nic pro mě. Asi letos v COS nějak vůbec nic. Buď dlouhé, nebo moc krátké, nebo prostě nic na mě
.
999 snad jo, verim, ze do par let se do phy vrati studenti, zamestnanci hotelu nebo prijedou novi expati, abych mela koho sdirat z kuze.
Meli v cosu neco zajimavyho pro me? Premejslim, ze se tam v tydnu pokusim zabehnout :)
whiskas Tak to ja bych brala plno satu. Ale koupila jsem platna na malbu a mam taky smulu.
whiskas Tak to ja bych brala plno satu. Ale koupila jsem platna na malbu a mam taky smulu.
Luna
já nějak nemám chuť nakupovat hadry (nakupovat obecně), ale myslím, že je to jen dočasné.
999 ty jsou paradni a moc Ti slusi. Ted jen odhadnout spravnou velikost
viktorka_od splavu 999 ze by novy kolektivky? Sbiram odvahu na nakup na netu a taky si rikam, ze co nevidet by mohly byt slevy.....
razorblade To rozhodně zaběhni :-).
clothilde Řekla bych, že obvyklá velikost. Určitě ne větší.
999 diky
Z dnesniho nakupu vracim sukni a kalhoty... A objednam saty
clothilde pak prosim poreferuj o velikosti. Ja se obavam, ze kvuli mym "prednostem" budu muset brat okrajovou velikost.
Makara jj dam vedet
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje