Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
49000 příspěvků moje polička 10. května 2021 22:06

Makara tyhle uplně na kolektivní nevidím-ale třeba se pletu:-) každopádně bez zkoušení v cos nakupovat je holý nerozum

Offline Antje
příspěvků moje polička 10. května 2021 22:17

viktorka_od splavu mne nic jineho nez nakupovat bez zkouseni nezbyva, proto se porad vyptavam , jak to nebo ono sedi.

Dekuju vsem.

49000 příspěvků moje polička 10. května 2021 22:20

Antje já se do cos dostanu tak jednou dvakrát do roka, ale prostě na dálku to je sázka do loterie, jednou občas to zkusím a vždycky pohořím:-P leda se jednou za čas vypravit a pak číhat na slevy nebo vhodný velikosti toho ozkoušenýho naživo, to funguje dobře

Offline Kora
příspěvků moje polička 11. května 2021 06:41

viktorka_od splavu hele já v Cos jinak než na netu nenakupuju a vždycky jsem to trefila. Takže co to znamená? Že příští zásilka jde zpátky.

Ale ja jsem celkově divná,  vubec se mi nechce lezt po kramech tak to střílím od boku od stolu.

49000 příspěvků moje polička 11. května 2021 07:39

Kora Myslím že to znamená že máš tu správnou postavu na kterou šijí

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 11. května 2021 07:59

Pavlena na tyto bílé mám taky spadeno. Kdybys je objednala, tak dej prosím reference! 

Offline Pavlena
6900 příspěvků moje polička 11. května 2021 08:02

INCOM1 dam..! Ale ja doufala v obchod a pokud tam nejsou, tak budu asi vyckavat do slev, no...

Offline barbucha blogger
35317 příspěvků moje polička 11. května 2021 10:33

999 

Ty bílý šaty ti moc slušej!!

Já koukám spíš na ty bílý co sem dávala Pavlena , ale štve mě ten dlouhej rukáv, nemohla bych je nosit do práce, v létě pod pláštěm by mi byl hic... 

Kokoska 

Přišly ty baleríny s mašličkou která je ale tenká a skoro neni vidět. Jsou super, měkoučký, lehký a pohodlný po všech stránkách a vzadu to poutko je přesně ta třešnička na dortu. Ty si teda ráda nechám.

Offline Kokoska
34332 příspěvků moje polička 11. května 2021 11:39

barbucha ať se ti v nich dobře chodí :)

Offline Magráta
8076 příspěvků moje polička 11. května 2021 12:46
Reakce na whiskas:

Luna já nějak nemám chuť nakupovat hadry (nakupovat obecně), ale myslím, že je to jen dočasné.

​hele já taky ne (jedu teď v modu sklokeramika/indukce apod :-)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 11. května 2021 12:51

Z myho realitniho nakupu se stava slusna kovbojka. Dneska ve 14 jsem mela jit podepsat rezervacni smlouvu a zaplatit rezervacni poplatek (v cene zhruba 60 cosackych satu:D). Jenze pani z kancelare, ktera mi slibila, ze mi posle presnou adresu, tak to neudelala. Takze jsem si cestou do Phy v busu zadala do googlu jmeno firmy... no a tam na me vyskocil asi 8 let starej clanek o tom dome na novinkach... ze jako ruina tam stoji uz desitky let a mesto se ji zbavi nejspis az se stavbou Libenske spojky. I tam psali, ze pro uzemi plati stavebni uzavera. Takze jsem i nasla vykresy a vizualizace Libenske spojky a hle... misto toho baraku ma bejt vjezd do tunelu a nejaka okruzni krizovatka vedle. Tak jsem hned zavolala povolanym na magistrat, abych se dotazovala, jak to s tou Libenskou spojkou je. A pani mi rovnou poradila, ze by byt v tom konkretnim dome nekupovala, protoze je hodne realny, ze se za nejakej cas bude vykupovat nebo vyvlastnovat. I kdyby se to melo stat az za 30, 40 let, kdy budu mit hypo splacenou, byt by byl neprodejnej. Takze hledam novej. :D

Offline tina
6237 příspěvků moje polička 11. května 2021 12:57

razorblade ufff teda, trochu scifi

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 11. května 2021 13:04

tina no spis stesti, ze misto najiti adresy ty firmy, jsem nasla tuhle informaci. :)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. května 2021 13:07

razorblade ty kraso, tak to je teda pointa. Ale nevzdavej to, napad je to super. 

Offline Tak Betty
6007 příspěvků moje polička 11. května 2021 13:07

razorblade takže už jsi lapená když hledáš novej. A to je dobrá zpráva.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 11. května 2021 13:18

razorblade ty kráso, to je mazec. A to jako by realitka zvesela zinkasovala rezervační poplatek, aniž by Tě upozornili? No beztak to schválně zamlčeli.

Offline Antje
příspěvků moje polička 11. května 2021 13:29

razorblade jezisi. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 11. května 2021 13:31

Kora mam to taky tak, kdyz jsme  parkrat v roce nekde kde je Cos, je mi lito ztracet cas chozenim po obchodech.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 11. května 2021 13:38

nonemy kupovala jsem to primo od developera. Ted jsem volala ty pani, ze nepodepisu, hned mi dala k uchu jednatele, kterej se me snazil presvedcovat, ze variant je vic a jedna s tim domem dokonce pocita. A ze pri pripadnem vyvlastnovani bych musela ze zakona dostat 15 procent plus... no neber to.

Ale samozrejme jsem mu rekla, ze bych ocekavala, kdyby to priznali... ale je mi jasny, ze by se do toho bikdo moc nehrnul, max nejakej spekulant

Offline barbucha blogger
35317 příspěvků moje polička 11. května 2021 14:10

razorblade 

To je strašný! Dobrý podvodníci. Ještě žes na to přišla takhle včas Najdeš jinej, lepší