Samara fuj, to je ale hnusné.
Co jste si dnes koupili/y?
Samara tak je pravda že ne každý hnusný člověk musí být ruský agent. ten za to dostane zaplaceno, ty to děláš asi zadarmo. to taky není dvakrát chytré:-P
razorblade no do pr... Ale myslenky se nevzdavej, najdes neco dalsiho..!
JankaM hm to jsem presne cekala, ze ty saty takhle budou v realu:-/
Samara vedela jsi kulovy, Liben je velke uzemi, razorblade sem napsala az pozdeji, kde presne to je, ale ty jsi to samo vedela uz od zacatku.![]()
Nick tedy sedí.

Samara lol, ty jsi teda drsnak! :D
Samara tak je pravda že ne každý hnusný člověk musí být ruský agent. ten za to dostane zaplaceno, ty to děláš asi zadarmo. to taky není dvakrát chytré:-P
![]()
Tak nějak si ty mindráky chudák holka hojit musí, za ty jí asi nikdo nic nedá.
razorblade tak tohohle místa fakt litovat nemusis, to místo je strasny i bez toho planovanyho prazskyho obchvatu s viceurovnovou křižovatkou a zahrabem do tunelu-i bez toho je to totiž už teď pripojovací misto do trojsky Blanky, takže velkej provoz, rano odpoledne zácpy přímo před domem a tak...
razorblade super, že to nakonec vyšlo najevo a dobře dopadlo... určitě hledej dál, nic to nemění na tom, že jeto dobrý nápad, ani na tom že obecně palmovka je lokalita s velkým potenciálem.... držím pěsti
Samara muselo to ven?
Taková dobrá duše, že ![]()
razorblade Moc chytra teda nejsi. Presne takovej konec realitniho nakupu jsem cekala od chvile, kdy jsi vyhlasila, ze chces kupovat byt u Palmovky, ale ze jsi me urazela, byla jsem zticha, co bych taky rikala, kdyz jsem ruskej troll, byla by to jen dezinformace :-) Pro me dobry, ze vim, ze lidi, kteri vsude vidi dezinfo a rusaky, jsou skutecne omezeni na rozhledu. A jeste jak ti vsichni radili, ze jo, ze to mas vzit :-D U krize planovala minula reprezentace trojurovnovou krizovatku, soucasna to zaplatpanbu orezala, ale tezko rict co bude. Kredit urednici.
za to tys chytrýsek...
Omlouvám se za to, že jsem tě původně v duchu litovala, když jsi svými "zvláštními" názory spustila lavinu.
Poslední výlev si zaslouží pouze tento kometář
razorblade Moc chytra teda nejsi. Presne takovej konec realitniho nakupu jsem cekala od chvile, kdy jsi vyhlasila, ze chces kupovat byt u Palmovky, ale ze jsi me urazela, byla jsem zticha, co bych taky rikala, kdyz jsem ruskej troll, byla by to jen dezinformace :-) Pro me dobry, ze vim, ze lidi, kteri vsude vidi dezinfo a rusaky, jsou skutecne omezeni na rozhledu. A jeste jak ti vsichni radili, ze jo, ze to mas vzit :-D U krize planovala minula reprezentace trojurovnovou krizovatku, soucasna to zaplatpanbu orezala, ale tezko rict co bude. Kredit urednici.
Samara lol, mas tady tolik moznosti, jak me natrit, urazit, vyfakovat... a ty si vyberes zrovna tohle
:D
Potrefenáhusa tak mne se misto fakt libilo, hned za rohem zastavka tramvaje, do centra ne moc daleko. Ja se na to snazim divat spis do budoucna, aby ten byt byl atraktivni pro najemniky. Ja bych sla bydlet klidne do panelaku na okraj prahy, ale prave kvuli budoucimu zameru nechci nic, kde musis komplikovan jezdit busem na metro. Ale je mozny, ze to jen vidim ocima venkovana, kterej si ani neni schopen zjistit, kde ma vest jaka silnice. :D
razorblade vidis to očima venkovana, tohle je fakt místo, kterymu by se kazdej vyhnul.
To bydlím kousek a vysocany liben mi fakt už davno nepřijdou jako zatracovany ctvrti, ale tohle konkrétní místo je fakt děsný. Ale třeba ty ulice o cca 200m dal, směrem k porgu, tam už mi to přijde fajn. Ale tenhle konkrétní dům fakt ne
razorblade tak vidim ze krasny nakup. Je to super rozhodnutie .
Urcite nebudes banovat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje