barbucha ten co ma razorblade:-)
no ale vyfotit to zaboha nejde![]()

štvou mě akorát ty dlouhý rukávy, jinak sedí docela pěkně, tak se mnou asi zůstane:-P
barbucha ten co ma razorblade:-)
no ale vyfotit to zaboha nejde![]()

štvou mě akorát ty dlouhý rukávy, jinak sedí docela pěkně, tak se mnou asi zůstane:-P
Díky moc, teď vím přesně tolik co předtím ![]()
zlatahouba prosim, uz ti dosla Bree kabelka? Od te doby, co jsi ji sem dala nad ni porad premyslim a nemuzu ji dostat z hlavy
Je pekna? Vejde se do ni v pohode i velka penezenka a k tomu jeste i treba mobil, klice a skladaci destnik?
0zero7 o metconech mi ani nepis.
Ja si je koupila loni. Byla v nich 2x. Pak covid. Minuly tyden jsme si je obula a.ony me strasne tlaci na nartech. Ale fakt strasne.
Podotykam, nepribrala jsem
Fakt? Na nartech, hmm, asi jsi zkousela min to utahnout? To me teda mrzi, ty jo! Ja jsem v nich sla vcera poprve, mela jsem tyden prestavku kvuli ockovani a lehce zvrtnutemu zapesti a za me super, pohodlny a stabilni, po tydnu nicnedelani jsem v pohode dala vahy co naposled, i diky botam myslim. Tak je zkus jeste? Predtim te asi netlacili shora? Sakrys, to nastve! Janulik03 svetla moc hezky!
0zero7 ja je mam takove vcelku. Zvazuju, ze je necham.u sevce rozstrihnout a pak by byly volnejsi
Candance Ha, myslis jako ze nejdou roztahnout, protoze pod snerovanim je to vcelku? To mam asi taky, musim se podivat. Kadopadne rozstrihnuti dobrej napad! Snad to klapne. Ja mam asi Metcon 4, ale jista si nejsem.
viktorka_od splavu tyjo, ja mam asi ruce jak orangutan, protoze v Lku mam rukavy hezky k zapesti... a koukam, ze ty je mas ohrnuty![]()
viktorka_od splavu možná jsi mohla mít menší? Je pěknej.
viktorka_od splavu mně se Teda taky zda, ze je ti spíš velký. ![]()
viktorka_od splavu prosim, co mas za velikost?
Tak Betty mohla bych mít S, ale nebylo, tak jsem pod vlivem info že velikost odpovídá vzala to Mko.. no já vlastně nevím, jak moc má být na tělo.. modelka ho má taky volnej, ale tak já nejsem modelka žejo:-P
šaty a boty. Nový Airmaxy jsem už potřebovala, na Nike club mají teď 30% slevu na vše
poradíte mi, kde sehnat podobný střevíčky, co jsou na produktovce? Kožený, blokovej podpatek a rovná špice

Teda ty botky se dělaj čím dál divnější
Bude to aspoň samo chodit?
Ale jo, jsem sto let za vopicema. Jen jsem zrovna našla další super divný, nechce někdo conversky? ![]()
barbucha divný? šak to jsou klasický airmaxy, co de dělaj milion let minimálně ![]()
martek01 jj, bracha je nosil jeste na gymplu a je mu 45, byly zeleny.
Antje Ale podrážka vypadala dost jinak.
barbucha jů, conversky mají stejnou podrážku, jako ty mý růžovky
Ale jsou ještě o fous divnější, to je fakt.
Sweet Potato me tehdy pripadaly uplne nadpozemsky a bracha strasne velkej. Nosil k nim mikinu ktera mela stejne barvy jako tenisky,byla jsem pysna kdyz me vyzvedaval!
V Lindexu měli výprodej, jedna stála 270 Kč

Edge Pěkný! To se někdo má, když nemusí myslet na statiku, ev. pružnost a pevnost
. V G je asi neměli, že?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.