Trochu jsem zariskovala a koupila si krátký cardigan.
Risk je v tom, že vůbec netuším, kde mám v okolí klínové řemeny.
tuším ze by mohl být hodně univerzální. Tak snad..
Obrázek mi nejde nahrát.
Trochu jsem zariskovala a koupila si krátký cardigan.
Risk je v tom, že vůbec netuším, kde mám v okolí klínové řemeny.
tuším ze by mohl být hodně univerzální. Tak snad..
Obrázek mi nejde nahrát.
Me dneska pozitivne prekvapili u Bati

Janulik03 ten je super! ![]()
Dadoo ten je paradny pozerala som ho tento tyzden. Poreferuj potom o velkosti velmi ma laka
Tabea je diiik
Janulik03 to je krasnej darek!
Dadoo klinovy remeny nepotrebujes, je to super univerzalni a dobre padnouci kousek :) chtela jsem ai ho nechat na podzim a zimu, ale uz ve ctvrtek jsem ho vytahla k zeleny krajkovy halence
razorblade je hlavne ked som stale pocuvala co za smrad to tu citit a podobne
myslim ze sa stale doteraz paci iba mne ![]()
Janulik03 super kabátek i vůně - mám ji na wishlistu. Dneska jsem dělala debordelizaci mojí obří šatní skříně a je mi až stydno, co jsem stihla nashromáždit a ještě neměla na sobě. Na druhou stranu si říkám, že až se vrátím za rok do práce, nebude na nákupy čas a jako když najdu.
Janulik03 Super dárek :-).
razorblade dík, to už se na něj teda moc těším! ![]()
tina kabatek ma Dadoo a razorblade a ja nad nim iba uvazujem. Ale vyzera ze dnes sa rozhupem a objednam len neviem ako sedi velkost
milacka hezky nakup :) jsou moc prijemne, zkousela jsem si je v obchode, ale nemeli velikost, tak jsem je objednala
Lamicka Myslíš ty košilové šaty s páskem? Taky se na ně dívám už nějakou dobu. Vzalas ty žluté nebo ty černé?
Černá kočka jj, ty kosilove s paskem. Vzala jsem cerne. Bala jsem se, aby to nebyl tuhy material, ale je to lehke platno.

baltik To zní zajímavě, kde se to dá sehnat?
Lamicka Díky za info, to lehké plátno zní dobře.
Sweet Potato ja jsem to koupila na bonami, znacka Innova Goods, ale ted uz to tam nemuzu najit
Janulik03 velikost pisou regular, takze zadna nadmerna handra. Ja si vzala L a mam to akorat, dokoce bych pres paze snesla i nejakej ten milimetr navic.
razorblade diiik tak idem este kuk a ak tak vezmem tiez L
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.