Dneska jsem si ze zvědavosti zkusila tyhle šaty a mohla bych je v pohodě nosit. Byla jsem překvapená, protože tady se psalo, že jsou na paty.
Co jste si dnes koupili/y?
A o těhle tu zase někdo říkal, že mají vysoko pas a mě byly dlouhý od pasu nahoru :-).
A o těhle tu zase někdo říkal, že mají vysoko pas a mě byly dlouhý od pasu nahoru :-).
a jak prosim vypadaji velikostne?
Koupila jsem si křeslo. Bylo mi doporučeno jako nezbytnost na výstavy.
Takže Decathlon, za pár šupů. Protože co kdyby Růženka nezabodovala. ![]()

viktorka_od splavu Já bych řekla, že velikost na šířku odpovídá. Jen bych potřebovala tu horní část kratší, seděly mi, jen když jsem si je na ramenou "založila".
999 dekuju
Edge krasne pradlo
Dadoo než jsem dočetla k Růžence, tak jsem si představila výstavu obrazů a velmi jsem se divila ![]()
Peetra1 joo, kabelka už přišla, tahle velikost je Nieva 1, vejde se mi tam v pohodě velká peněženka, klíče, pouzdro na brýle, mobil, nějaký šminky. Ten skládací deštník jsem zkoušela teď, vejde se taky,ale už to vypadá narvaně, není to hezký. jsem spokojená, ještě mám vyhlídnutou Cambridge7, ta se mi taky moc líbí ![]()
zlatahouba moc děkuji za info i za test s deštníkem
Tak jdu do ní
Ta Cambridge taky vypadá pěkně ....
Makara no, je fakt, že z těch, co tam měli od téhle značky, byly největší asi D, ale úplně jistá si nejsem, třeba by se tam něco našlo :-) mně váha dost lítá +- 5 kg a teď zrovna nejsem moc ve formě, takže po vyzkoušení asi 15 krásnejch, ale nesedících podprsenek, včetně toho, jak hnusný bylo v kabince osvětlení atd., tak tohle bylo fakt za odměnu :-)
Janulik03 děkuju
Dneska dorazil z COSu kabátek, jako má razorblade aa viktorka_od splavu a je úplně BOŽÍ!
Pokud o něm někdo uvažoval, neváhejte ( Janulik03? )
Určitě ho hodně užijete. Mám z něj radost. ![]()
Dadoo koukám po něm taky, jakou sis vzala velikost?
Vilemina vzala jsem si L. Teď ho mám o pár cm nedovřeny, takže to už teď vypadá dobře a až se ještě zmensim, bude ještě lepší.
Je takový těžší a krásně plihne. Moc se mi líbí. ![]()
Dadoo ten kabátek jde z GB? Ještě jsem na COS nekupovala nic, a teď po brexitu nevim, jak to chodí - clo a DPH a tak?
Dadoo dík za info!
Lenka22 přišlo to úplně normálně, přivezlo dpd.
Odkud ale, ani nevím.
Každopádně clo ani žádné jiné platby po mně nikdo nechtěl.
Lenka22 Cos jezdi z Tilburgu /NL/ kde maji velky sklad.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje