Victoria ta vystava me silne nahlodala, diky za tip. Podarilo se vam tedy vybrat termin? Mne se sice v eshopu ukazal kalendar, ale neslo to dokoncit, tak bud je chyba na mem prijimaci nebo je to pryc
.
Co jste si dnes koupili/y?
Gatita Ano, podařilo. Zkoušela jsem to teď znovu a také mi to nešlo. A pak jsem šla znovu na začátek a tam píšou, že lístky (téměř) nejsou. Mají to tedy fakt blbě udělané, lze vložit vstupenky do košíku, ale pak nejde pokračovat... to fakt naštve.

Victoria diky za odpoved. Ja nevedela, ze ta vystava je, az diky vasemu postu. Rekly jsme si s mamou, ze tedy vyrazime, ale ty listky jsou nejak nepruchodne. To je ale divne, ze by fakt nebyly, zkusim se tam zeptat mailem.
Gatita Lístky nejsou, čtěte prosím, proto jsem sem tu fotku dala... Na fotce je třetí řádek... Please note, there are almost no tickets available at the moment.
Zkusila bych se dívat pravidelně, zda se ně.co neuvolní. Já o té výstavě vím od začátku roku z časopisu The Economist. Bohužel, v českém mimořádně provinčním prostředí se tyto věci včas nedozvíte.
Lenka22 Viz výše, čtěte tu fotku![]()
Gatita Ještě tedy doplním, tyhle světové výstavy bývají opravdu dost vyprodané. Mě to nepřekvapuje.
Victoria ja to cetla, ale tak trva to pet mesicu, ne tyden, a taky psali, ze nejsou skoro zadne listky, ne zadne, treba to poustej nejak postupne. Bych to nevzdavala. Vzdyt vetsina Holandanu uz to urcite videla:))
Gatita Aha, tak to jsem špatně pochopila, omlouvám se. Nevidím důvod jim nedůvěřovat. Mě to nabízelo lístky ještě na červen, měla jsem prostě štěstí asi. Ale určitě bych to pravidelně otvírala, tak snad to tefíte:-)
Gatita Asi je to slabá útěcha, ale to by mohla být také krásná výstava, tentokrát v Londýně
https://www.nationalgallery.org.uk/exhibitions/after-impressionism-inventing-modern-art
Victoria no je to smula, mne uz neco hned odpovedeli, automaticka odpoved, takze ocividne podobnych dotazu meli hodne. Moznosti jeste nejake jsou, musim prozkoumat podminky. Ja jsem hrozne dlouho nikde nebyla, ted konecne bych mela hned dvoji duvod se utrhnout, hlidani zarizene a nic! Tak at vam vylet vyjde!
Gatita Děkuji a chápu. Jako nic mi do toho není, ale když píšete, že jste dlouho nikde nebyla, máte hlídání, tak proč "jenom" Vermeer? I samotné Rijks je důvodem k návštěvě:-) A třeba by se tam pak na místě dalo na Vermeera nějak "vetřít" :-)
Gatita výborné je i muzeum van Gogha. Audiopruvodce je skvělej a vůbec celá ta expozice je dobře udělaná. Dodnes z toho mám zážitek, když si na to vzpomenu.
Victoria spis zaminka, impulz, rano jsem to rozklikla a rikala si, ze by to byla parada. Ja nejsem zadny velky znalec, ze bych objizdela vystavy cilene. Spis naopak, kdyz nekde jsem a je tam zajimava vystava, tak jdu. Vlastne chodim, i kdyz neni zrovna zadna pecka, mam obrazy rada. A vlastne jsme se takhle dostali na kazdou z tech limitovanych vystav, krome jedne, jednou teda za cenu cekani v hodinove fronte.
Jedny kamaradky ke stejnejm cervenejm

a tyhle v tmave modre

moora Obojí hezký :-).
moora ty druhe v tmavomodre prave vracim, vubec mi vpredu nesedi, delaji neplechu v rozkroku.
Kokoska ja puvodne chtela ty svetly, ale nesedely, presne, jak rikas. Ty modry cajk
moora to je zajimavy. No nic, pojedou zpatky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY