brrr ted jsem na to taky koukala. Ale asi tam stejne pojedu, jeste jsem v Amsterdamu nikdy nebyla, pujdu kdyztak na nejake jine mistry. Oni mi z te galerie i odpovedeli, ze zvazuji navyseni slotu plus nejake jine moznosti, ktere jsem jeste neprostudovala. Chtela jsem jet uz ted v unoru, jsou letenky i ubytovani za slusne ceny, ale nakonec to budu muset z rodinnych i pracovnich duvodu odlozit, jsme porad nemocni. Ale odkladam tak maximalne o mesic:) Ja vubec nic nesleduju, kde se co kona, protoze stejne nikam moc nejezdime, kdyz teda nepocitam luhy a haje s detmi.
Co jste si dnes koupili/y?
moora moc hezký kalhoty!
Jinak ja si vcera koupila tenky merino rolak, presne takovy, jaky jsem potrebovala. Narazila jsem na nej ve vyprodeji ve Van Graaf za necelych 800, meli jich tam jeste hromadu.
A vubec se mi podarilo v posledni dobe vickrat zaskorovat, konecne se mi podarilo nejak dat dohromady satnik, po dlouhe dobe jsem spokojena a nemam dojem, ze mam sice plnou skrin, ale nic na sebe.
moora oboje nohavice sú pekné.
Mám otázku na všetky, ktoré nosíte takéto typy nohavíc (najmä tie druhé). S akými topánkami ich nosíte v zime?
pecka ja mam podobny strih ako tie druhe, len su to rifle a nosim s nizkymi clenkovymi topankami s gulatou spicou, tiez som mala dlho problem najst k nim topanky (ja tie velke traktorky co sa teraz nosia, na sebe nemusim)
Gatita Na aktualně jsem teď četla, že Vermeer je fakt vyprodaný, ale budou se snažit dodat ještě nějaké termíny. Pryč je 450 tis. lístků, Victoria měla mega štěstí.
Už som pozerala, že aj sekundárny trh je úplne vymetený. Budem to musieť sledovať.
Mrakoplas diky. Vždy tápem v zime, s čím nosiť aj napr. "boyfriendy". Na tenisky a brirkeny to žiaľ nie je :)
pecka no presne, mam rovnaky problem. Preto nosim v zime vacsinou slimky (ci skinny? Neviem rozdiel), lebo sa k nim najlahsie kombinuju topanky ![]()
pecka ty dlouhy, co tak trochu couram po zemi, s kozackama na platforme. Nebo damickovsky kotnikovy s podpatkem.
Gatita Na aktualně jsem teď četla, že Vermeer je fakt vyprodaný, ale budou se snažit dodat ještě nějaké termíny. Pryč je 450 tis. lístků, Victoria měla mega štěstí.
Vzhledem k tomu, že o výstavě vím dlouho a nechala jsem nákup na minulý týden, tak opravdu mega štěstí mám:-)
Článek na Aktuálně jsem také četla a neodpustím si povzdech na bídou českých médií a novinářů. Takovýchto událostí si všimnou až když o tom píšou všichni ostatní a nelze se tomu vyhnout... nenapíšou o výstavě když začíná, napíšou o ní až tehdy, když už si nejde koupit lístky anebo že byla... není nic provinčnějšího než česká média. A to třeba pravidelně sleduji web ČT Art a tam nic, prostě pustina
pecka ja k sirokym nohavicim a boyfriend dzinum nosim takove holiny Vagabond nebo snerovaci Kenova, ale musela jsem zkouset, co k nim jde, aby to nevypadalo blbe.
Victoria přesně! ![]()
Gatita Nejlepší galerie je Stedelijk!
Aranel mam na seznamu. Ale jeste nemam tu letenku! No a co se Ti jeste libilo? Ja chci galerie, cervene lucerny a dum mysek v knihovne, ale to je takova infantilni atrakce. Annu Frankovou asi radsi ne. A uvazuju, ze se ubytuju v botelu, aby to bylo echt:))
Botel vřele doporučuju - bylo to naprosto skvělé a stylové.
prosím, máte někdo zkušenost se zimními koženými Converskami? Je to fakt kůže a neloupe se barva nebo tak? Jsou to All Star Faux Shearling
andulka01 syn nosí celou zimu černý kožený a v pohodě ![]()
andulka01 Dcera má nějaké bílé, už třetí sezónu a je spokojená.
Gatita Hele červené lucerny, Annu F. i dům myšek jsem zatím míjela. Ale moc se mi líbilo v tom Stedelijku a doporučím dvě atrakce spíš kolem Amsterdamu: vesničky Edam, Volendam, Monnickendam, a hlavně Marken na poloostrově s dlouhou procházkou k majáku
(dá se k nim dojet městským busem a různě pojíždět z jedné do druhé). A pak jakési vnější muzeum různých větrných mlýnů - Zaanse Schans. Do některých se dá jít i dovnitř a je to celé takové malebné.
Ve městě ještě doporučím IJ-museum, klidně jen na návštěvu kavárny a obdivování, super je taky hlavní budova knihovny OBA kousíček od nádraží Centraal, můžeš to tam zadarmo prolézat, mají tam docela levné kafe a je to fakt hezký. A pro fajnšmekry urbanismu a brutalismu KNSM-Eilaan (= ostrov).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY