Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Gatita
8744 příspěvků moje polička 13. února 2023 20:05

brrr ted jsem na to taky koukala. Ale asi tam stejne pojedu, jeste jsem v Amsterdamu nikdy nebyla, pujdu kdyztak na nejake jine mistry. Oni mi z te galerie i odpovedeli, ze zvazuji navyseni slotu plus nejake jine moznosti, ktere jsem jeste neprostudovala.  Chtela jsem jet uz ted v unoru, jsou letenky i ubytovani za slusne ceny, ale nakonec to budu muset z rodinnych i pracovnich duvodu odlozit, jsme porad nemocni. Ale odkladam tak maximalne o mesic:) Ja vubec nic nesleduju, kde se co kona, protoze stejne nikam moc nejezdime, kdyz teda nepocitam luhy a haje s detmi. 

Offline Ounz
20560 příspěvků moje polička 13. února 2023 20:21

moora moc hezký kalhoty! 

Offline Gatita
8744 příspěvků moje polička 13. února 2023 20:36

Jinak ja si vcera koupila tenky merino rolak, presne takovy, jaky jsem potrebovala. Narazila jsem na nej ve vyprodeji ve Van Graaf za necelych 800, meli jich tam jeste hromadu.

A vubec se mi podarilo v posledni dobe vickrat zaskorovat, konecne se mi podarilo nejak dat dohromady satnik, po dlouhe dobe jsem spokojena a nemam dojem, ze mam sice plnou skrin, ale nic na sebe. 

Offline pecka
6220 příspěvků moje polička 13. února 2023 20:57

moora oboje nohavice sú pekné.

Mám otázku na všetky, ktoré nosíte takéto typy nohavíc (najmä tie druhé). S akými topánkami ich nosíte v zime?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. února 2023 21:10

pecka ja mam podobny strih ako tie druhe, len su to rifle a nosim s nizkymi clenkovymi topankami s gulatou spicou, tiez som mala dlho problem najst k nim topanky (ja tie velke traktorky co sa teraz nosia, na sebe nemusim)

Offline slniecko admin
19727 příspěvků moje polička 13. února 2023 21:38
Reakce na brrr:

Gatita Na aktualně jsem teď četla, že Vermeer je fakt vyprodaný, ale budou se snažit dodat ještě nějaké termíny. Pryč je 450 tis. lístků, Victoria měla mega štěstí.

​Už som pozerala, že aj sekundárny trh je úplne vymetený. Budem to musieť sledovať.

Offline pecka
6220 příspěvků moje polička 13. února 2023 21:42

Mrakoplas diky. Vždy tápem v zime, s čím nosiť aj napr. "boyfriendy". Na tenisky a brirkeny to žiaľ nie je :) 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. února 2023 00:26

pecka no presne, mam rovnaky problem. Preto nosim v zime vacsinou slimky (ci skinny? Neviem rozdiel), lebo sa k nim najlahsie kombinuju topanky

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 14. února 2023 06:59

pecka ty dlouhy, co tak trochu couram po zemi, s kozackama na platforme. Nebo damickovsky kotnikovy s podpatkem. 

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 14. února 2023 08:30
Reakce na brrr:

Gatita Na aktualně jsem teď četla, že Vermeer je fakt vyprodaný, ale budou se snažit dodat ještě nějaké termíny. Pryč je 450 tis. lístků, Victoria měla mega štěstí.

​Vzhledem k tomu, že o výstavě vím dlouho a nechala jsem nákup na minulý týden, tak opravdu mega štěstí mám:-)

Článek na Aktuálně jsem také četla a neodpustím si povzdech na bídou českých médií a novinářů. Takovýchto událostí si všimnou až když o tom píšou všichni ostatní a nelze se tomu vyhnout... nenapíšou o výstavě když začíná, napíšou o ní až tehdy, když už si nejde koupit lístky anebo že byla... není nic provinčnějšího než česká média. A to třeba pravidelně sleduji web ČT Art a tam nic, prostě pustina

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 14. února 2023 08:59

pecka ja k sirokym nohavicim a boyfriend dzinum nosim takove holiny Vagabond nebo snerovaci Kenova, ale musela jsem zkouset, co k nim jde, aby to nevypadalo blbe. 

Offline pecka
6220 příspěvků moje polička 14. února 2023 09:41

moora Lamicka ďakujem za tipy, budem skúšať. 

Včera mi prišli nové čižmy

Páčili sa mi a mali super zľavu (90€). Výsledok: dnes pôjdem z práce v starých teniskách, lebo sú pre mňa maximálne nepohodlné :(

Offline marieu
5192 příspěvků moje polička 15. února 2023 13:24

Victoria přesně!

Offline Aranel
6748 příspěvků moje polička 15. února 2023 15:27

Gatita Nejlepší galerie je Stedelijk!

Offline Gatita
8744 příspěvků moje polička 15. února 2023 17:47

Aranel mam na seznamu. Ale jeste nemam tu letenku! No a co se Ti jeste libilo? Ja chci galerie, cervene lucerny a dum mysek v knihovne, ale to je takova infantilni atrakce. Annu Frankovou asi radsi ne. A uvazuju, ze se ubytuju v botelu, aby to bylo echt:))

Online jerry
11405 příspěvků moje polička 15. února 2023 21:21

Gatita 

Botel vřele doporučuju - bylo to naprosto skvělé a stylové.

Offline andulka01
12902 příspěvků moje polička 16. února 2023 11:58

prosím, máte někdo zkušenost se zimními koženými Converskami? Je to fakt kůže a neloupe se barva nebo tak? Jsou to All Star Faux Shearling

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 16. února 2023 12:06

andulka01 syn nosí celou zimu černý kožený a v pohodě

Offline rozarka
4233 příspěvků moje polička 16. února 2023 14:18

andulka01 Dcera má nějaké bílé, už třetí sezónu a je spokojená.

Offline Aranel
6748 příspěvků moje polička 16. února 2023 14:55

Gatita Hele červené lucerny, Annu F. i dům myšek jsem zatím míjela. Ale moc se mi líbilo v tom Stedelijku a doporučím dvě atrakce spíš kolem Amsterdamu: vesničky Edam, Volendam, Monnickendam, a hlavně Marken na poloostrově s dlouhou procházkou k majáku (dá se k nim dojet městským busem a různě pojíždět z jedné do druhé). A pak jakési vnější muzeum různých větrných mlýnů - Zaanse Schans. Do některých se dá jít i dovnitř a je to celé takové malebné.

Ve městě ještě doporučím IJ-museum, klidně jen na návštěvu kavárny a obdivování, super je taky hlavní budova knihovny OBA kousíček od nádraží Centraal, můžeš to tam zadarmo prolézat, mají tam docela levné kafe a je to fakt hezký. A pro fajnšmekry urbanismu a brutalismu KNSM-Eilaan (= ostrov).