Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline marieu
5192 příspěvků moje polička 16. února 2023 15:05

Kalhoty, sleva ze slevy.

Offline Gatita
8744 příspěvků moje polička 16. února 2023 16:15

Aranel tu OBA znam, tam jsou prave ty mysky myslim. Nebo teda aspon byly. No mame na to vyclenene dva cele dny, nudit se urcite nebudem, spis bude debata, co obetovat.A moc dekuju!

Offline slniecko admin
19727 příspěvků moje polička 16. února 2023 16:40
Reakce na Gatita:

Aranel mam na seznamu. Ale jeste nemam tu letenku! No a co se Ti jeste libilo? Ja chci galerie, cervene lucerny a dum mysek v knihovne, ale to je takova infantilni atrakce. Annu Frankovou asi radsi ne. A uvazuju, ze se ubytuju v botelu, aby to bylo echt:))

​Hej, Stedelijk je tiež super. A Moko. Malé, ale dobre vybraté. A všetko to máš na jednom námestí...len upozorňujem, že všetko, hlavne teda Van Gogh museum je nutné rezervovať vopred cez net (vlastne Moko si nepamätám, ako to bolo...). Akože Rijk som dala od vstupu z mobilu, ale aj tak.

Ale dom myšiek v knižnici nepoznám....nedáš mi, prosím, link?

Offline Gatita
8744 příspěvků moje polička 16. února 2023 16:57

slniecko to je tohle. Je to knizka, kterou jsem cetla detem a libilo se mi to vic nez jim:) Na predsadce psali, ze ten model maji v te knihovne, ale mozna to uz neni aktualni. Jinak s tema rezervacema je to opruz, hlavne kdyz nevis, kdy presne a jestli vubec pojedes. 

Offline Pavlena
6939 příspěvků moje polička 16. února 2023 17:21

andulka01 mam jiny typ kozenych a super, nepromoknou, pohodlny jsou. Ale nejsou do vedra, i kdyz jsou bez kozichu, tak jsou teply. 

Offline andulka01
12902 příspěvků moje polička 16. února 2023 18:00

Pavlena Díky, uvažuju o nich jako o vysloveně zimních, kozačky a válenky nevedu, tenisky nosím skoro furt a Conversky asi jen tak z módy nevyjdou. No a právě jsou v celkem hezký slevě, že bych je užila pár dní teď a pak na podzim.

A děkuji i za recenze výše

Offline Mini
příspěvků moje polička 16. února 2023 18:21

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:02

Mini to ti bude sluset!

Offline Mini
příspěvků moje polička 16. února 2023 20:26

moora doufam ! dekuji Uziji k tomu vsechny ty cerne boty a kabelky :)

mela jsem strach aby to nebylo moc tenke a pruhledne ale je to prekvapive celkem tlusta bavlna

Offline Karja
45068 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:30

Mini To je přesně pro tebe!

Offline slniecko admin
19727 příspěvků moje polička 17. února 2023 01:55
Reakce na Gatita:

slniecko to je tohle. Je to knizka, kterou jsem cetla detem a libilo se mi to vic nez jim:) Na predsadce psali, ze ten model maji v te knihovne, ale mozna to uz neni aktualni. Jinak s tema rezervacema je to opruz, hlavne kdyz nevis, kdy presne a jestli vubec pojedes. 

​Jeeeej, to je roztomilééééé!!!! Tam si možno pôjdeme spraviť náladu (ok, najprv si overím, či to tam furt je).

Ako Van Gogh treba aspoň 2 dni vopred, ostatné je viacmenej za bežných okolností hocikedy, hovorím, že do Rijks som to urobila pri vchode, keď mi povedali, že to treba cez net...a kopa ďalších tiež...ako tento Vermeer to je iné kafe. Aj keď pár obrazov je tam aj v stálej expozícii - trebárs práve tá Mliekárka, Dievča s perlou je normálne tuším v Haagu ? (musím skontrolovať) ale takto veľká výstava kde to museli pozvážať, no....

Offline slniecko admin
19727 příspěvků moje polička 17. února 2023 01:58

Gatita zdá sa, že je to funkčné, aj keď asi skôr obchod...že v jej rodnom dome...ak nás tam náhodou zaveje, podám správu...

https://www.themousemansion.com/pages/mini-museum-visit-sam-and-julia

Edit: tak aj v knižnici

https://www.themousemansion.com/pages/in-the-library

Offline Mini
příspěvků moje polička 17. února 2023 07:58

Karja diky! Proto jsem nevahala koupit je uz v unoru :)

Offline viktorka_od splavu
49509 příspěvků moje polička 17. února 2023 09:40

si rikam ze jsem ten dotaz asi dala do blbyho vlakna, tak se optam jeste tu, kdyz je nakupni:-)

prosim brnacky a okolni, kamenny obchod s fakt velkym vyberem tenisek, zejmena adidasek, vedely byste?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. února 2023 10:23

marieu ty kalhoty jsou super! Pripominaji mi jedny, co jsem nosivala pred 15 lety. Taky mely takovy to raseni. Nosila jsem je tehdy do roztrhani nekolik let

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 17. února 2023 10:51

Ať už je jaro.

Offline rocky
203 příspěvků moje polička 17. února 2023 12:02

viktorka_od splavu ahoj, zkus maxamobuv.cz, je to na Křenová 8.

Offline baltik
4997 příspěvků moje polička 17. února 2023 12:40

viktorka_od splavu ja ti muzu rict kam ne, ty sportovni obchody ve Vankovce  me posledne dost zklamaly, mely tam toho fakt malo na vyber

49509 příspěvků moje polička 17. února 2023 13:16

baltik jo to uz vim. hlavne ja potrebuju pansky tak neni moc sanci to jen tak zkouset

49509 příspěvků moje polička 17. února 2023 13:36

rocky oki mrknu dekuju