Kalhoty, sleva ze slevy.

Kalhoty, sleva ze slevy.

Aranel tu OBA znam, tam jsou prave ty mysky myslim. Nebo teda aspon byly. No mame na to vyclenene dva cele dny, nudit se urcite nebudem, spis bude debata, co obetovat.A moc dekuju!
Aranel mam na seznamu. Ale jeste nemam tu letenku! No a co se Ti jeste libilo? Ja chci galerie, cervene lucerny a dum mysek v knihovne, ale to je takova infantilni atrakce. Annu Frankovou asi radsi ne. A uvazuju, ze se ubytuju v botelu, aby to bylo echt:))
Hej, Stedelijk je tiež super. A Moko. Malé, ale dobre vybraté. A všetko to máš na jednom námestí...len upozorňujem, že všetko, hlavne teda Van Gogh museum je nutné rezervovať vopred cez net (vlastne Moko si nepamätám, ako to bolo...). Akože Rijk som dala od vstupu z mobilu, ale aj tak.
Ale dom myšiek v knižnici nepoznám....nedáš mi, prosím, link?
andulka01 mam jiny typ kozenych a super, nepromoknou, pohodlny jsou. Ale nejsou do vedra, i kdyz jsou bez kozichu, tak jsou teply.
Pavlena Díky, uvažuju o nich jako o vysloveně zimních, kozačky a válenky nevedu, tenisky nosím skoro furt a Conversky asi jen tak z módy nevyjdou. No a právě jsou v celkem hezký slevě, že bych je užila pár dní teď a pak na podzim.
A děkuji i za recenze výše

Mini to ti bude sluset!
moora doufam ! dekuji Uziji k tomu vsechny ty cerne boty a kabelky :)
mela jsem strach aby to nebylo moc tenke a pruhledne ale je to prekvapive celkem tlusta bavlna
Mini To je přesně pro tebe!
slniecko to je tohle. Je to knizka, kterou jsem cetla detem a libilo se mi to vic nez jim:) Na predsadce psali, ze ten model maji v te knihovne, ale mozna to uz neni aktualni. Jinak s tema rezervacema je to opruz, hlavne kdyz nevis, kdy presne a jestli vubec pojedes.
Jeeeej, to je roztomilééééé!!!! Tam si možno pôjdeme spraviť náladu (ok, najprv si overím, či to tam furt je).
Ako Van Gogh treba aspoň 2 dni vopred, ostatné je viacmenej za bežných okolností hocikedy, hovorím, že do Rijks som to urobila pri vchode, keď mi povedali, že to treba cez net...a kopa ďalších tiež...ako tento Vermeer to je iné kafe. Aj keď pár obrazov je tam aj v stálej expozícii - trebárs práve tá Mliekárka, Dievča s perlou je normálne tuším v Haagu ? (musím skontrolovať) ale takto veľká výstava kde to museli pozvážať, no....
Gatita zdá sa, že je to funkčné, aj keď asi skôr obchod...že v jej rodnom dome...ak nás tam náhodou zaveje, podám správu...
https://www.themousemansion.com/pages/mini-museum-visit-sam-and-julia
Edit: tak aj v knižnici
Karja diky! Proto jsem nevahala koupit je uz v unoru :)
si rikam ze jsem ten dotaz asi dala do blbyho vlakna, tak se optam jeste tu, kdyz je nakupni:-)
prosim brnacky a okolni, kamenny obchod s fakt velkym vyberem tenisek, zejmena adidasek, vedely byste?
marieu ty kalhoty jsou super! Pripominaji mi jedny, co jsem nosivala pred 15 lety. Taky mely takovy to raseni. Nosila jsem je tehdy do roztrhani nekolik let
Ať už je jaro.

viktorka_od splavu ahoj, zkus maxamobuv.cz, je to na Křenová 8.
viktorka_od splavu ja ti muzu rict kam ne, ty sportovni obchody ve Vankovce me posledne dost zklamaly, mely tam toho fakt malo na vyber
baltik jo to uz vim. hlavne ja potrebuju pansky tak neni moc sanci to jen tak zkouset![]()
rocky oki mrknu dekuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.