Ounz taky se mi líbí účes
. A šaty ti sluší.
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz Šaty jsou dobré, jen bych zkusila jiné boty, ideálně na podpatku nebo platformě, trochu se víc vytáhnout a zvětšit rozdíl mezi podlahou a dolním lemem šatů, myslím, že by to mělo velmi velký efekt.
Mulen jo, k tvému stylu je úplně perfektní. Už se těším v outfitech![]()
Pinot Noir děkuju :)
Victoria děkuju, tyhle jsem měla na sobě v době nákupu, úplně je neplanovala k nim nosit, ale podpatek já taky nemůžu, platfotma nezní špatne, nad tou se zamyslim (jinak to jistí zde oblíbené birkestosk
)
Ounz Jo jasně:-)
přišlo na mě jaro. už jsem přežila do tmavejch Bostonů
a tohle byla láska na první pohled

Nové úlovky. Mimojiné šaty hořčicové barvy, fotky jim trochu škodí, nemyslím odstínu, ten odpovídá, ale ony mají takové veliké rukávy, moc se mi líbí ta silueta. Růžové mají trochu rozparek, asi trochu moc. No nic, snad nebudu jako Verešová.. ![]()
A kdyby někomu připadalo, že jsou všecky šaty skoro stejné, tak to není jen dojem, jsem pako no.. ![]()

Pavlena nejlepší jsou hořčicové
moora normalne se mi na tobe vsechno libi na 100% ale ted mam trochu "problem" s tema poslednima. Nejvic se mi libej prvni:)
Pavlena Mně se ty poslední taky nelíbí.
Pavlena No ty druhý a v kombinaci s těma botama, skvělý, skvělý!
Pavlenavsetky šaty sa mi páčia, teda na tebe asi najviac, ale oranzove su top.
Pavlena ty horcicove jsou krasne. Z kama?
Pavlena ty hořčicové jsou super
Hořčicová málokomu sluší - ty jsi výjimka potrvzující pravidlo.
Ty první ti taky sednou - barevně, střihem a vůbec.
Ale ty poslední - no nevím, ten rozparek je tam navíc![]()
Pavlena nejlepsi horcicove, pak vinove, posledni bych nekomu venovala :)
Pavlena ty hořčicový jsou super
Pavlena ty třetí nee, dvoje předchozí super
Pavlena První a druhý nádherný, a třetí se mi naživo na tobě taky moc líbily, úžasná barva, a na fotce ten rozparek vyniká nějak víc, naživo a při pohybu mi to nepřišlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY