Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 21:07

marieu jo, barva uzasna, ale strih pro me taky ne.

Zalezi, kolik jsi ochotna dat. Je spousta ceskych firem s nadhernyma lnenýma satama, ale tak kolem 3 000.

Offline Garfie
28685 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 01:25

Luna Ty jsou ale krásný!!! 

Offline Vincenzina
582 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 21:58

Karoleena mohla bych poprosit o slevový kód marianne na Datart? díky

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 22:19

Vincenzina šiš těch tam je, půlka knížky je prakticky jen Datart :D, takže:

malé spotřebiče 23SDA20CZ, velké spotřebiče 23MDA20CZ, telefony, pc a příslušenství 23IT25CZ/23IT20CZ/23IT15CZ/23IT10CZ (vždy podle výšky slevy, která se na danou značku vztahuje), tv, audio a video 23CE20CZ a nářadí 23NEE15CZ

Offline Vincenzina
582 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 06:10

Karoleena díky moc

Offline andulka01
12902 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 11:44

Včera jsme byli na Mint Market na Náplavce, bylo to super, spousty stánků a často předměty, které jsme měla okouknuté z netu, ale zatím nekoupila. Tak tady jsem si ošahala kvalitu, koupila krásný plecháčky a termosku s potiskem lučních květin. A taky jsem si chtěla koupit triko od Mikely da Luka, moc jsem ho chtěla. Ale po celou dobu byly ve stánku prodejkyně (ne autorka) a její dvě kámošky, všechny si zkoušely, fotily a na zákazníky nějak neměly čas. Deset minut jsem se jim (s kartou v ruce) snažila naznačit, že zaplatím. Pak jsem si o to řekla a světe div se, ve stánku, kde jsou nejlevnější věci za dva litry, nebyl terminál, telefon, apka, QR placení, nic a že si mám dojít vybrat. Chvíli jsem to zvažovala, ale dámy mě tak otrávily, že nemám triko s čárou od Mikely.
Jinak to bylo fakt krásný, pohodový, máma má úžasné lněné šaty a příteli jsem v dobročinném sekáči pořídila vtipnou jarní retro bundu. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 17. dubna 2023 13:03

andulka01 to je škoda, ale chápu, že tě otrávily. Já  teda u sebe hotovost nenosím, dopadla bych stejně.

Offline andulka01
12902 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 18:04

Kora On tam nedaleko bankomat je, ale cestou k němu se mi to prostě rozleželo, zejména kvůli tomu přezíravému přístupu k zákazníkům. Koupila jsem si losososvý onigirazu a vyprdla se na ně :-)

Online continuity
43944 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 18:16

andulka01 ono to o není úplně taktický vyhazovat zákazníky z krámu. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 18:39

andulka01 mám podobnou zkušenost u Mikely z Dyzajn marketu ještě před covidem. Nikdo si nás nevšímal a pak nám dost neochotně předvedli jednu věc. Tak jsme ji tam nechali a šli jinam

Offline madluša
122 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 22:17

andulka01 možná by stálo za to dát vědět autorce jak se obsluha stánku chová.  

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 23:30

Moc sem nepřispívám a s oblečením už vůbec ne, ale teď jsem se přes víkend rozjela. 

Novou sedačku, kvůli kočkám na ni teflonové potahy, koberec na škrabání a obří škrabadlo. Klukům do pokoje nové židle ze kterých se loupala koženka a místo sedacích vaků rozkladací křesla. Žradlo kočkám ve velkém, sobě protein, vitamíny, jeden krém z krémového vlákna a běda, jestli se za ty prachy osypu, odstřik nové vůně, široké kalhoty a plavky. Tak snad jsem na nic nezapomněla. Manžel chce zitra zůstat doma a tak doufám, v hezké počasí a že pojede dopoledne na kolo, jinak je to asi můj poslední příspěvek.

Offline Miru
17218 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 04:53

Renusatko 

Moc přeju, ať si užiješ rozbalování všech balíků a balíčků!(to je moje radostná činnost)

a jsi se vším, a i ostatní, spokojená

Offline Garfie
28685 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 06:34

Renusatko Haha, třeba ho podceňuješ!  Užij si to, náhodou takové urvání se z řetězu je někdy fajn!!! 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 12:20

Renusatko bude parfu unboxing?

Offline Kammila
774 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 12:56

Renusatko já strašně nemám ráda, když přijede balíček a manžel je doma. Nedovedu si racionálně vysvětlit proč, protože o peníze nejde (mám svou firmu a domácí kasa fakt neutrpí). A moc to neřeší ani ty z-boxy atd, protože to stejně musím nějak propašovat domů

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 13:13

Kammila ja kdyz si nekdy necham neco poslat do alzaboxu v HK s tim, ze to vyzvednu o vikendu, ale oni to poslou brzo a nestiham termin, tak musim poprosit rodice, jestli mi to vyzvednou... to je dycky kecu

Offline Kokoska
35283 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 13:40

Kammila je to divny, ale mam to stejne. Asi pozustatek z predchoziho manzelstvi, kde se kecalo kolem kazdyho mejdla. Jeden by rekl, ze za skoro 30 let jsem si mohla zvyknout na nove pomery, a ono ne!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 15:08

Kammila Tak to mám stejně, ještě i s tim, že o minimálně polovině těch věcí, jsme se domluvili. Jen když to jede všechno najednou, tak má pocit, že něco ještě mohlo počkat. Ty věci do obýváků stejně budou někde ležet, než vyměníne tu sedačku. A to je 8 týdnů. Jen já už to potřebovala mít vymyšlené a doma. Stejně tak židle a křesla do pokoje, protože proč jezit do sběrného dvora 2x.

Naštěstí něco z toho jsem si nechala poslat do zásilkovny a něco do práce. Ráno bylo škaredě.

Offline Catherinne
10912 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 15:57

Renusatko já tomu říkám syndrom nové vázy!

Koupíš vázu (nebo jakoukoliv blbost za pár korun) a posléze k ní dokoupíš a vyměníš půl obýváku včetně sedačky

Můj muž si už zvykl a nad počtem balíčků neremcá.